Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 14:35

Έναρξη των Πολιτιστικών & Αθλητικών Προγραμμάτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής- ΠΑΟΔΑΠ

Τα πολιτιστικά προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ ξεκινούν τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, με τις ηλεκτρονικές εγγραφές να ξεκινούν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Τα αθλητικά προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ ξεκινούν την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. Οι ηλεκτρονικές θα πραγματοποιούνται από Τετάρτη 20/9. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να έλθουν σε απ΄ ευθείαςmκαι δια ζώσης συνεννόηση με τους καθηγητές φυσικής αγωγής- προπονητές, για την τοποθέτησή τους στα αντίστοιχα τμήματα, σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες-κατευθύνσεις:

 

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ:

Την Τρίτη 19/9 &Τετάρτη 20/9 από 17:00-20:00μ.μ οι προπονητές ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΚΟΥΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ, θα βρίσκονται στην Γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αθλητικού Κέντρου «Θανάσης Δημακόπουλος» επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και τέρμα Νότου, για δια ζώσης ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Για την ηλεκτρονική εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι αρχικά θα έρθουν σε συνεννόηση με τους προπονητές, ενώ δύνανται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα εφόσον έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους. Δοκιμαστικά δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν λόγω περιορισμένων θέσεων συμμετοχής.

Δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική εγγραφή στο πρόγραμμα αντισφαίρισης της περιοχής Κοντοπεύκου. Όσοι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα αυτό, παρακαλούμε να αποστέλλουν email με την επιθυμία τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με το ονοματεπώνυμό τους και το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας τους.

 

ΡΥΘΜΙΚΗ & ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ:

Έναρξη προγραμμάτων Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν δια ζώσης με την προπονήτρια της ρυθμικής γυμναστικής ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ την Δευτέρα 18/9 από 17:00-20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεωργία – Ζέτα Λαούδη» περιοχής Κοντοπεύκου και την Τρίτη 19/9 από 17:00- 20:00 στην αίθουσα ρυθμικής γυμναστικής του Αθλητικού Κέντρου «Θανάσης Δημακόπουλος» στο τέρμα της οδού Νότου.

 

Αντίστοιχα μπορούν να επικοινωνήσουν με την προπονήτρια ενόργανης γυμναστικής ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΤΣΑ ΝΑΝΤΙΑ που θα βρίσκεται Δευτέρα 18/9 και Τρίτη 19/9 στην αίθουσα ενόργανης γυμναστικής κάτω από της κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο «Θανάσης Δημακόπουλος» της οδού Νότου, σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα της ενόργανης γυμναστικής στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού https://www.paodap.gr/portal/athlitismos. Η ηλεκτρονική εγγραφή θα ολοκληρωθεί μετά από τελική συνεννόηση με τις προπονήτριες, εφόσον τοποθετηθούν στα παιδικά τμήματα.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ:

Έναρξη προγραμμάτων Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. Οι ενδιαφερόμενες/οι για το πρόγραμμα  γυμναστική αιθουσών, μπορούν να δουν το αναρτημένο πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού https://www.paodap.gr/portal/athlitismos. Για το πρόγραμμα παραδοσιακών χορών με την Κ.Φ.Α. Μανέλα Γεωργία και για το πρόγραμμα για τους Λάτιν χορούς με την Κ. Κιλισμανή Νίκη, οι ενδιαφερόμενοι θα έρθουν σε συνεννόηση με τις καθηγήτριες, οι οποίες θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα του

Οργανισμού https://www.paodap.gr/portal/athlitismos. 

 

Η εγγραφή πραγματοποιείται ηλεκτρονικά. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στα προγράμματα εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή του αθλούμενου. Επιτρέπεται μόνο μια δοκιμαστική συμμετοχή σε νέους συμμετέχοντες στα προγράμματα του Οργανισμού.

 

ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

Έναρξη προγραμμάτων Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν δια ζώσης με τον προπονητή ΓΟΝΑΤΟ ΘΟΔΩΡΗ ο οποίος θα βρίσκεται στο Στάδιο «Χρήστος Κορομηλάς» του Αθλητικού Κέντρου Σταύρος Κώτσης (Γραβιάς &Σπάρτης), τη Δευτέρα 18 &Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από τις 17:00-20:00 στο ISOBOX που βρίσκεται στην είσοδο του γηπέδου.

Από την Δευτέρα 25/9 συστήνεται ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται στην ώρα του αντίστοιχου τμήματος του αναρτημένου προγράμματος στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού https://www.paodap.gr/portal/athlitismos.

Η εγγραφή θα πραγματοποιηθεί και θα ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, μετά την τελική συνεννόηση με τον προπονητή. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο πρόγραμμα εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή του αθλούμενου και επιτρέπεται μόνο μια δοκιμαστική συμμετοχή σε νέους συμμετέχοντες.

 

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές των πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων, πραγματοποιούνται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας, paodap.gr .

Όσοι έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά ως χρήστες στα προγράμματα μας, την περίοδο 2022-23, δεν απαιτείται να επανεγγραφούν, εισέρχονται απ’ ευθείας στη δήλωση της επιθυμίας τους.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.