Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 14:45

Το πρόγραμμα του Θερινού κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής

Το Μήνυμα Δημάρχου 

Αγαπητοί συμπολίτες, 

σας καλωσορίζουμε και φέτος στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο  «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», στον φιλόξενο χώρο του 2ου Γυμνασίου,  στον χώρο που λειτουργεί τα τελευταία 4 χρόνια. Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος, είναι μια πολιτιστική όαση  για τους κατοίκους του Δήμου μας, και όχι μόνο, καθ΄όλη τη  διάρκεια του καλοκαιριού, προσφέροντας μια ποιοτική και δροσερή  διέξοδο σε όλους. 

Από πέρυσι, όπως πλέον γνωρίζετε, λειτουργεί παράρτημά του  στο Κοντόπευκο, με τις ίδιες ποιοτικές συνθήκες με τον κεντρικό.  Αναβαθμίσαμε έτσι και τις περιοχές Κοντοπεύκου-Παραδείσου Πευκακίων, στις οποίες σχεδιάζουμε και άλλες πολιτιστικές  αναβαθμίσεις την επόμενη πενταετία. 

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι  

και όμορφες κινηματογραφικές βραδιές! 

Βασίλης Ζορμπάς 

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

Μήνυμα Προέδρου 

Αγαπητοί φίλοι, 

για άλλη μια χρονιά, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός  Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έχει φροντίσει για τη  διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, κατά τη διάρκεια του  καλοκαιριού. 

Έχουμε επιλέξει για σας μια σειρά από εξαιρετικές ταινίες, για  να σας κρατήσουν συντροφιά στο δροσερό και πολιτισμένο  περιβάλλον του Δημοτικού μας Θερινού Κινηματογράφου  «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ». Όπως όλα τα τελευταία 4 χρόνια, έχουμε  φροντίσει με αγάπη και για την ψυχαγωγία των παιδιών. Ελπίζω  να βρείτε τις επιλογές μας ενδιαφέρουσες και να τις απολαύσετε. 

Καλό κινηματογραφικό καλοκαίρι! 

Σπύρος Παπασπύρος 

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.