Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 22:48

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις και δράσεις από τον ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), έχει οργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων για τους συμπολίτες μας, για το προσεχές καλοκαιρινό χρονικό διάστημα.
-Την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 12.00, την τελετή ονοματοδοσίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Γεωργία (Ζέτα) Λαούδη" (πρώην Κοντοπεύκου), πλαισιωμένη από αθλητική εκδήλωση του ΓΣΑΠ.
-Την Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 20.30 στο Πάρκο Σταύρος Κώτσης (πρώην Στρατόπεδο Χρ. Σπυρούδη), τα εγκαίνια της Εκθέσεως Έργων των Τμημάτων Ενηλίκων, των Εργαστηρίων Τέχνης Γεώργιος Προκοπίο.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων, το Θεατρικό Εργαστήρι θα παρουσιάσει θεατρικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς, με την συμμετοχή του κοινού και σπουδαστών, σε κείμενα-διδασκαλία του Καθηγητή του Χρήστου Κωτσόπουλου.
-Στις 17 Ιουνίου και ώρα 18.00, στο Κλειστό Γήπεδο Γεωργία (Ζέτα) Λαούδη(πρώην Κοντοπεύκου), ο ΠΑΟΔΑΠ συνδράμει τον Δήμο στην διοργάνωση αγώνα μπάσκετ με σύνθημα ΝΑΙ στη ζωή ΟΧΙ στα ναρκωτικά"
-Στις 17 Ιουνίου και ώρα 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΕΠΑΛ, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 20 χρόνων από την δημιουργία του Τμήματος Ευρωπαϊκών και Latin χορών του ΠΑΟΔΑΠ, το Τμήμα αυτό θα παρουσιάσει Gala Χορού.
-Στις 17 Ιουνίου και ώρα 21.15, στον αύλειο χώρο του 7ου Δημοτικού, θα ξεκινήσουν οι κινηματογραφικές προβολές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ (παράρτημα Κοντοπεύκου). Πέρυσι λειτούργησε πιλοτικά για πρώτη φορά και παρουσίασε σημαντική αποδοχή. Φέτος, θα λειτουργήσει με μεγάλη σταθερή οθόνη και καθίσματα σκηνοθέτου, κατά τα πρότυπα που λειτουργεί στο 2 ο Γυμνάσιο. Ιδιαίτερη μέριμνα έχει ληφθεί για τα παιδιά μας, με τρεις παιδικές ταινίες, μια παράσταση με σαπουνόφουσκες και τρεις παραστάσεις Θεάτρου Σκιών (Καραγκιόζης). Οι τέσσερις παραστάσεις
(σαπουνόφουσκες και Θέατρο Σκιών), θα έχουν έναρξη στις 20.30.
-Στις 19 Ιουνίου, ξεκινά η πρώτη περίοδος του Summer Camp 2023 (καλοκαιρινές αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά 5 έως 13 ετών). Πληροφορίες-εγγραφές στην επίσημη
ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ: paodap.gr
Έπονται:

-Το 3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Αγίας Παρασκευής, με γενικό τίτλο "Ένας αιώνας ελληνικό τραγούδι στις 30/6, 1/7 και 2/7, στην κεντρική μας πλατεία.
-Το πρώτο μέρος του &16ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής , στις 6 έως και 10 Ιουλίου, στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου
-Η λειτουργία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ, από 12/7, στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου.
Για τις 3 αυτές εκδηλώσεις-δράσεις, θα ενημερωθείτε πληρέστερα εγκαίρως.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.