Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 20:51

ΣΒΑΠ: Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα «Ο ΄Ηλιος πηγή ΖΩΗΣ αλλά και ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Με την πεποίθηση ότι είναι πολύ σημαντικό να είναι κάποιος ενεργειακά και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένος από πολύ μικρός, θεωρούμε πως οι μαθητές είναι μια από τις σημαντικότερες ομάδες – στόχους.
Για τον σκοπό αυτό ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, στο πλαίσιο του προγράμματος Διαδημοτικής Πολιτιστικής Συνεργασία «΄Εν ΄Αστει» προκήρυξε Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα: «Ο ΄Ηλιος πηγή ΖΩΗΣ αλλά και ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων των Δήμων μελών του: Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου Αττικής, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρκοπούλου, Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Παιανίας, Παλλήνης, Παπάγου – Χολαργού, Πεντέλης, Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαλανδρίου.
Το θέμα του διαγωνισμού ζωγραφικής είναι η παρουσίαση και η ανάδειξη της ηλιακής ενέργειας. Το θέμα μπορεί να απεικονιστεί με πολλούς τρόπους. Τα παιδιά στη ζωγραφιά τους μπορούν να ζωγραφίσουν τον ήλιο αλλά και να απεικονίσουν την ενέργεια που στέλνει καθημερινά στον πλανήτη μας.
Οι μαθητές είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν μολύβια, κηρομπογιές, νερομπογιές και μαρκαδόρους για να δημιουργήσουν τη ζωγραφιά τους.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται μόνο σε μαθητές δημοτικού. 

Λήξη διαγωνισμού: 31 Μαίου 2023 (Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των έργων)
Η επιλογή των νικητών θα γίνει από την κριτική επιτροπή που θα επιλεγεί από τον διοργανωτή του διαγωνισμού.
Θα δοθούν βραβεία και δώρα στους τρεις (3) πρώτους νικητές του διαγωνισμού και θα λάβουν επαίνους όλα τα σχολεία που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής που τους έχει σταλεί στα e-mail των σχολείων τους ή μπορούν να τη συμπληρώσουν και ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό ιστότοπο του Συνδέσμου: sva.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.