Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 21:40

Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής: Κιθάρα-Φωνή για του ΜΑΚΡΗ

 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής διοργανώνει συναυλία για τη στήριξη της υπόθεσης του «ΜΑΚΡΗ». Το Ο.Τ. 119( ΜΑΚΡΗ) είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ οικόπεδο στην περιοχή του Τσακού, για να στεγάσει το ιδρυμένο στα χαρτιά 12ο Δημοτικό. Το σχολείο αυτό είναι απαραίτητο για την αποσυμφόρηση των όμορων δημοτικών που έχουν υπερβεί τη δυναμικότητά τους. Οι συνθήκες λειτουργίας των υφισταμένων σχολείων (2ο, 3ο & 6ο Δημοτικό) έχουν  κριθεί από φορείς της Πολιτείας και από το Διοικητικό Πρωτοδικείο ως απαράδεκτες και ανθυγιεινές λόγω του μεγάλου αριθμού μαθητών που φιλοξενούν.

Η Ένωση θα παραστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις συζητήσεις της υπόθεσης (28/11/2022 και 8/2/2023) υπέρ του Δήμου και της Σχολικής Κοινότητας, υπέρ της υλοποίησης των ομόφωνων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας για την ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης του Ο.Τ. 119 (ΜΑΚΡΗ) και την ανέγερση του 12ου Δημοτικού.

Η είσοδος στη συναυλία γίνεται με πρόσκληση.

Για την κράτηση προσκλήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης  https://enosigoneonagiasparaskevis.wordpress.com/

 

Στη συναυλία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες (αλφαβητικά):

ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΛΥΝΑ ΓΙΑΛΑΜΑ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΚΑΡΑΚΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΛΟΥΝΤΖΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΕΜΠΕΚΗ

ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΥΣΑΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΗΓΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ          

ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ

Καλλιτεχνική Επιμέλεια-Κιθάρα : ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ

Ηχοληψία : ΜUSIC ART LAB STUDIOS

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.