Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 16:08

Εικόνες εγκατάλειψης του Δήμου καταγγέλλουν οι κάτοικοι Αγίας Παρασκευής

 

Με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί είναι οι κάτοικοι που καταγγέλλουν εικόνες εγκατάλειψης του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Πιο συγκεκριμένα, ανεβάζοντας φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι ίδιοι, οι πολίτες αναφέρουν σοβαρά προβλήματα να εμφανίζονται σε κεντρικούς δρόμους αλλά και σε μικρά στενά του Δήμου ενώ άλλοι κάνουν λόγο για την κακή κατάσταση των κάδων σκουπιδιών και ανακύκλωσης
αλλά και για τις λάμπες που δεν λειτουργούν.
Δείτε αναλυτικά τις αναρτήσεις των κατοίκων:

 

«Βασίλη Ζορμπά Δήμαρχε, πόσο κοστίζει να αλλάξουμε 6 λάμπες στην πλατεία του Ιόλα; Αν δεν έχει λεφτά ο Δήμος μας, να κάνω δωρεά. Τώρα που τελειώσαν τα σχολεία, κάθε σούρουπο/βράδυ, τα παιδιά μας παίζουν στην πλατεία στο σκοτάδι. Θα θέλατε να ασχοληθείτε; Ή να τα πηγαίνουμε σε άλλους δήμους να παίζουν, όπου δεν έχουν πρόβλημα να δίνουν λίγα ψίχουλα απο τα υψηλότατα δημοτικά τέλη για την αξιοπρεπή συντήρηση των πλατειών; Η πλατεία και ο φωτισμός της, είναι στο ίδιο χάλι από πριν τον covid. Δεν περνάτε από εκεί ποτέ;»

 

 

«Αυτός ο δρόμος είναι στην οδό Ορχομενού, Πευκάκια της Αγίας Παρασκευής πιστεύω ότι αυτός είναι δρόμος στην Αθήνα και όχι σε μία χώρα που δεν υπάρχει υποδομή, επίσης νομίζω ότι πληρώνουμε τους ανάλογους φόρους για να λαμβάνουμε τις υπηρεσίες που υποτίθεται ότι εξασφαλίζει κάθε πολιτισμένη χώρα. Δυστυχώς όμως εδώ και 12 χρόνια η κατάσταση είναι αυτή που βλέπετε χειμώνα ή καλοκαίρι χωρίς να μπορούμε μπούμε στα σπίτια μας από τις λάσπες. Αυτό το αίσχος που συμβαίνει σε αυτό το δήμο δεν μπορεί να συνεχιστεί ,περιμένω την αποκατάσταση του δρόμου άμεσα, αλλιώς θα κοινοποιήσω αυτό το αίσχος στα Μ.Μ.Ε... Φτάνει πια.»

  


«Εικόνα εγκατάλειψης ακόμη και στους πιο κεντρικούς χώρους της Αγίας Παρασκευής (τέρμα λεωφορείων Ηρώων Πολυτεχνείου). Σπασμένο και σαπισμένο το παγκάκι αλλά και ένα κομμένο δέντρο μπροστά ακριβώς από την στάση. Τί ρόλο ακριβώς παίζει το κομμένο δέντρο πολύ θα ήθελα να το μάθω.»

   

 

«Για να κάνουν οι πολίτες ανακύκλωση πρέπει να... αδειάζουμε τους κάδους! Αλλιώς, όπως βλέπουμε, αναγκάζονται και τα πετάνε στους συμβατικούς κάδους. Ποιος πληρώνει τον... βαρκάρη; Όπως διάβασα ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής πληρώνει πρόστιμο 454.000 ευρώ επειδή δεν κάνει ανακύκλωση. Εμείς δηλαδή τα πληρώνουμε στα δημοτικά τέλη».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.