Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 21:39

O Δήμος Αγ. Παρασκευής στην "Attica Green Expo 2023"

Από το Δελτίο Τύπου του Δήμου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, μετά από πρόσκληση, συμμετέχει στον εορτασμό της, λαμβάνοντας μέρος στη 2η Πράσινη έκθεση «Attica Green Expo 2023» που θα διεξαχθεί στον χώρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο, στις 24, 25, 26 και 27 Μαΐου 9:00-19:00.
Η συμμετοχή του Δήμου στην διοργάνωση θα γίνει με τη χρήση εκθεσιακού περιπτέρου προβάλλοντας, με ηλεκτρονικά μέσα, εκθέματα σχετικά με τις περιβαλλοντικές δράσεις του Δήμου, για την ενημέρωση του κοινού. H είσοδος όλων των Δημοτών Δήμου Αγίας Παρασκευής, καθώς και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής είναι ελεύθερη.
Με τη συμμετοχή του Δήμου στην εν λόγω έκθεση επιδιώκουμε:
την ευαισθητοποίηση των Δημοτών σε περιβαλλοντικά θέματα
την ενημέρωση για το θετικό αντίκτυπο της κυκλικής οικονομίας που συντελεί σε σημαντικά περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά οφέλη.
την ανάδειξη της προσπάθειας μας, ως προς το σύστημα Δσπ (διαλογή στη πηγή), με το οποίο εξοικονομούμε και επαναχρησιμοποιούμε φυσικούς πόρους
την ανταλλαγή απόψεων, καθώς και τη συνεργασία με άλλους φορείς, δεδομένου ότι η έκθεση Attica Green Expo 2023 αποτελεί «το μεγαλύτερο ECO Meet της χώρας»
την ενημέρωση σχετικά με ζητήματα όπως η αειφορική διαχείριση και η προστασία του περιβάλλοντος, από τους επιστήμονες που ασχολούνται με το σχεδιασμό, τον έλεγχο και την διαχείριση των έργων τεχνικής υποδομής, των κτιρίων, του αστικού δημόσιου χώρου, του τοπίου, των πόλεων, των παραγωγικών δραστηριοτήτων και τον έλεγχο της κλιματικής αλλαγής ή της προσαρμογής σε αυτή

Εκ της Διευθύνσεως Καθαριότητας & Διαχείρισης Οχημάτων και Μηχανημάτων Έργου

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.