Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 04:21

9η Συνάντηση Γειτονιάς ανακοίνωσε ο Σταθόπουλος

Μεγάλη επιτυχία όπως φαίνεται έχουν οι συναντήσεις σε μικρές γειτονιές έκτασης μερικών οικοδομικών τετραγώνων που διοργανώνει ο τ. Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο κόσμος έχει δίψα να μιλήσει και να συζητήσει λύσεις για τα προβλήματά του.
Μια καλή πρακτική που ο κ. Σταθόπουλος έχει αναπτύξει από το 2014 και την συνέχισε και σε όλη την θητεία του και ως δήμαρχος. Άλλωστε ο Συμμετοχικός Πολίτης αποτελεί και Ευρωπαϊκή Οδηγία και ανάληψη υποχρέωσης βασικής πολιτικής από την Επιτροπή των Δήμων και των Περιφερειών της Ευρώπης με ειδικές οδηγίες, εγχειρίδια και πλατφόρμες όπως το Citizen for Europe. H διαδικασία της «Διαβούλευσης» είναι υποχρεωτική στις αποφάσεις των κυβερνήσεων, τοπικών, περιφερειακών και εθνικών.
Και όπως δείχνει η πραγματικότητα οι συναντήσεις γειτονιάς όσο μαθαίνονται τόσο περισσότερο κόσμο συγκεντρώνουν.
Δείτε την ανακοίνωση:
«ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»: 9η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ
Ο Γιάννης Σταθόπουλος, Δήμαρχος 2014-19 και επικεφαλής της ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξαρτητη Δημοτικη Κινηση, διοργανώνει συναντήσεις στις γειτονιές της πόλης (4-5 οικοδομικά τετράγωνα) για να διαμορφώσει, μαζί με τους πολίτες, το πρόγραμμα του Δήμου μας για την επόμενη πενταετία.
Η 9η συνάντηση θα γίνει την Κυριακη 19 Μαρτίου 7μμ στο εστιατόριο NAMA οδός Κύπρου 50 με τους κατοίκους της περιοχής Κοντοπευκου που περικλείεται από τις οδούς Υακίνθου, Χαλανδριου, Γαρυτου και Κύθνου.
Ελάτε να τα πούμε και να συζητήσουμε.
Η παρουσία σας θα αποδείξει ότι η συμμετοχή αλλάζει τα πράγματα.
#ΝίκηΠολιτών

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.