Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 21:17

Σύλλογος Γονέων Παιδικών Σταθμών: Δε θέλουμε τα παιδιά μας και εμείς να ζούμε από τύχη

Μπροστά σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία, που όλοι παρακολουθούμε αυτές τις μέρες στα Τέμπη, δεν χωράνε λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο και την οδύνη.

Ο πόνος της μάνας και του πατέρα, που με κόπο και βάσανα μεγάλωναν τα παιδιά τους, γροθιά στο στομάχι όλων.

Δεν είναι ώρα να σιωπούμε και η θλίψη μας να γίνει ανοχή. Είναι ώρα να πούμε: <<Ως εδώ. Δε θέλουμε τα παιδιά μας και εμείς να ζούμε από τύχη.>>

Σας καλούμε αύριο, στις 11 το πρωί, στο Σύνταγμα, στηρίζοντας και εμείς σαν σύλλογος, το κάλεσμα, που έχουν κάνει προς όλους εμάς, οι εργαζόμενοι των σιδηροδρομικών σταθμών, για να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε να προχωρήσει, άμεσα, το κράτος στη λήψη μέτρων, με σκοπό να μη βιώσει ξανά κανένας τέτοια ολέθρια τραγωδία. Ελάτε να γίνουμε πολλοί, να συναντηθούμε μαζί με τους υπολοίπους συλλόγους γονέων, φορείς, εργατικά σωματεία, μαθητές και φοιτητές.

Είναι χρέος μας να συμμετέχουμε, ως γονείς, για να να στηρίξουμε και τον αγώνα που δίνουν οι μαμάδες και πατεράδες των νεκρών και τραυματισμένων παιδιών, ώστε να μην συγκαλυφθεί τίποτα, να μην κρυφτούν πάλι οι πραγματικές ευθύνες πίσω από το "ανθρώπινο λάθος", λες και ζούμε στο μεσαίωνα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρεθούμε όλοι μαζί.

Οι συρμοί αύριο θα κινηθούν από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., προς διευκόλυνση της προσέλευσης των διαδηλωτών στη συγκέντρωση.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.