Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 01:17

2 νέα απορριμματοφόρα στην Αγία Παρασκευή

 

aporagiaΤο ΣΤ΄ Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, μετά από έλεγχο νομιμότητας, με την με αριθμ. 27/2022 Πράξη του, ενέκρινε ως νόμιμη την υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια 2 νέων απορριμματοφόρων, 16 κυβ. μέτρων, από το Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Τα απορριμματοφόρα, μαζί με άλλα 13 οχήματα-μηχανήματα (1 απορριμματοφόρο 23 κυβ. μέτρων, 1 σάρωθρο, 1 πλυντήριο κάδων, 1 υδροφόρα, 2 μηχανήματα JCB και 7 οχήματα γενικής χρήσης 4Χ4), τα προμηθεύεται ο Δήμος, μετά από διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή το 2020, για την ανανέωση του γερασμένου στόλου του. Την προμήθεια αυτή είχαν καταψηφίσει οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Παράλληλα, ολοκληρώνεται και η μελέτη για την αγορά 2 νέων Bobcat.

Ο ίδιος διαγωνισμός είχε πραγματοποιηθεί το έτος 2013, έχοντας διαβλέψει από τότε τις ανάγκες της πόλης, όταν πάλι ασκούσαμε τη διοίκηση του Δήμου επισημαίνει η δημοτική αρχή. Ο διαγωνισμός εκείνος, είχε ακυρωθεί από τον τέως Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο, το 2015, με αποτέλεσμα ο Δήμος να στερηθεί για μια 6ετία αυτά τα πολύτιμα οχήματα για τις Υπηρεσίες του Δήμου (Πολιτική Προστασία, Υπηρεσία Πρασίνου, Διεύθυνση Καθαριότητας).

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.