Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 14:56

Δήμος Αγίας Παρασκευής: «Μονότονες, άκαιρες και ύποπτα άκομψες οι επιθέσεις στο πρόσωπο της αντιδημάρχου Έλλης Παπαγγελή»

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής Αγίας Παρασκευής σε «Νίκη των Πολιτών» και «Φυσάει Κόντρα»:

Με πρόσφατες ανακοινώσεις τους οι επικεφαλής παρατάξεων «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» και «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή», κκ. Γ. Σταθόπουλος και Π. Αντωνίου, επαναλαμβάνουν συντονισμένα, μονότονα, άκαιρα και ύποπτα άκομψα τα όσα προεκλογικά υποστήριζαν εναντίον της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Συμπερίληψης και Αντιμετώπισης της Έμφυλης Βίας, Έλλης Παπαγγελή.

Προφανώς και δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι οι δημότες της Αγίας Παρασκευής όχι μόνο δεν αποδέχθηκαν τους ισχυρισμούς και την πολεμική τους εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου αλλά αποφάσισαν να την αναδείξουν Δημοτική Σύμβουλο.

Σε ότι μας αφορά, κάθε μέλος της Δημοτικής Αρχής δεσμεύεται από το προεκλογικό μας πρόγραμμα, και την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», τα οποία ούτε αντιδραστικές θέσεις περιέχουν ούτε ταυτίσεις με ακραίους κομματικούς χώρους. Αντίθετα τα χαρακτηρίζει η πολυφωνία, η πολυσυλλεκτικότητα και ο ιδεολογικός πλουραλισμός.

Συνιστούμε και στους δύο αποδοχή του εκλογικού αποτελέσματος, ψυχραιμία και υπομονή

Η νέα δημοτική αρχή καθώς και τα πρόσωπα που την αποτελούν θα κριθούν εν ευθέτω χρόνω από τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής βάσει του έργου τους και σίγουρα όχι εκ προοιμίου από τους προσφάτως ηττημένους των Δημοτικών Εκλογών.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.