Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 21:09

Τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη συνάντησε ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γ. Μυλωνάκης

Συνεχίζει τις επαφές του με εν ενεργεία δημάρχους ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, ανταλλάσσοντας χρήσιμες απόψεις πάνω σε καλές πρακτικές που ήδη εφαρμόζονται από άλλους δήμους.

Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 με τον δήμαρχο του Πειραιά Γιάννη Μώραλη, με τον οποίο και συζήτησε θέματα που αφορούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την καθημερινότητα του πολίτη.

Επίσης, ο κ. Μυλωνάκης επισκέφθηκε το Επιχειρησιακό Κέντρο του Δήμου Πειραιά το οποίο θα αποτελέσει πρότυπο για τον Δήμο μας.

«Σήμερα είχα την χαρά να συναντηθώ με τον δήμαρχo Πειραιά, Γιάννη Μώραλη με τον οποίο συζήτησα θέματα που αφορούν την βελτίωση της ποιότητας ζωής και την καθημερινότητα του πολίτη. Είχα επίσης την ευκαιρία να επισκεφθώ το Επιχειρησιακό Κέντρο του Δήμου Πειραιά το οποίο ενισχύει καθοριστικά την ικανότητα του Δήμου στην διαδικασία λήψης αποφάσεων καθώς και στην έξυπνη και φιλική διακυβέρνηση. Συνεχίζουμε σταθερά να προετοιμάζουμε το αύριο της Αγίας Παρασκευής, αξιοποιώντας τις καλές πρακτικές και την τεχνογνωσία άλλων Δήμων», σημείωσε ο κ. Μυλωνάκης.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.