Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 09:09

Συγκέντρωση όλων των πολιτικών δυνάμεων με τον Σταθόπουλο

«Είναι όλη η Αγία Παρασκευή εδώ και είναι άνθρωποι από διαφορετικές διαδρομές και όλες οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις από διαφορετικούς χώρους, γιατί θέλουν όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά την Αγία Παρασκευή, είναι εδώ όλοι για το καλό της Αγίας Παρασκευής» σημείωσε στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής ο υποψήφιος δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός όλων αυτόν που τον στήριξαν στο πρώτο γύρο και τα στελέχη του κ. Ζορμπά (μετά την δήλωση υποστήριξης που έλαβε ο κ. Σταθόπουλος από τον νυν Δήμαρχο) και ο κ. Οικονόμου με τα στελέχη του και του κ. Μουστόγιαννη και του «Φυσάει Κόντρα» αλλά και της Λαϊκής Συσπείρωσης, για να ακούσουν αυτό που είπε ο κ. Σταθόπουλος ότι: «εμείς θα συνδιοικήσουμε, δεν θα είμαστε αλαζόνες, δεν θα κάνουμε ότι γουστάρουμε, δεν θα έχουμε κλειστές πόρτες, δεν θα αποφασίζουμε μόνοι μας.»

Ο κ. Σταθόπουλος σημείωσε: «δεν θα μιλήσουμε σήμερα για το έργο μας, ούτε θα απαντήσουμε στις προκλήσεις που δεχτήκαμε από τον αντίπαλό μας. Θα μιλήσουμε για το πρόγραμμά μας για το πως θα φτιάξουμε τα σχολεία, την στάθμευση, την καθαριότητα, τα όμβρια, τους δημόσιους χώρους, τα πεζοδρόμια, την δημοτική περιουσία, τις ασφαλτοστρώσεις, τις αναπλάσεις, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους, τον φωτισμό, για το πως θα συνεχίσουμε τα δημοπρατημένα έργα του κ. Ζορμπά.

Ο κ. Σταθόπουλος επεσήμανε ότι υπάρχει ένα μεγάλο κύμα υπεράσπισης της παράταξής του γιατί όλοι γνωρίζουν την εντιμότητα του και την δουλειά που έκανε για την Αγία Παρασκευή και τον πολιτισμό, το ήθος και την ευγένεια που διακρίνει την παράταξή του. Άλλωστε και ο κ. Ζορμπάς στην δήλωση υποστήριξής του τον διέκρινε ως ευγενή.  

Ετσι κάλεσε όλους να πάνε στην κάλπη να ψηφίσουν και να δώσουν την νίκη της ενότητας μαζικά.

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.