Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 04:38

Αλλάζουμε: Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε με το πρόγραμμά μας, ο συνδυασμός του κ. Σταθόπουλου;

Από το Δλείτο Τύπου του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή».

Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του και μέχρι σήμερα ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» πορεύτηκε στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού.
Το αποδείξαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ο επικεφαλής μας και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, μαζί με την ομάδα των δημοτικών συμβούλων του, κρατήθηκαν μακριά από τοξικές αντιπαραθέσεις, συμβάλλοντας με τις θετικές προτάσεις τους στην προώθηση του καλού της πόλης.
Το αποδείξαμε και στην προεκλογική περίοδο, όπου προτάξαμε τον δημιουργικό προγραμματικό λόγο, μιλώντας για το αύριο που αξίζει στην Αγία Παρασκευή.
Οι πολίτες επιβράβευσαν τη στάση μας και μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη στις εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, αυτό προκάλεσε πανικό στις δυνάμεις του χθες, που τώρα, ενόψει του κρίσιμου δεύτερου γύρου της εκλογικής αναμέτρησης, προσπαθούν με «λάσπη στον ανεμιστήρα» και με στρατευμένα «τρολ» να πλήξουν την αξιοπιστία μας, βυθίζοντας την πόλη μας στην τοξικότητα.
Μάταιος κόπος. Η λάσπη τους δεν πιάνει στο νέο και ελπιδοφόρο που έρχεται στην Αγία Παρασκευή. Η πορεία ανανέωσης που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή θα ολοκληρωθεί στις 15 Οκτωβρίου, παρά τη λυσσαλέα αντίσταση του παλιού.

Οι πολίτες μάς έδωσαν την πρώτη εντολή να αλλάξουμε την πόλη και η ευθύνη μας απέναντί τους είναι μεγάλη. Ο συνδυασμός μας, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, θα συνεχίσει να μιλά με επιχειρήματα και με θετικό λόγο.
Ο κ. Σταθόπουλος τι θα κάνει; Συμφωνεί με τον πόλεμο λάσπης που ξεκίνησαν τα στελέχη του ή  καταδικάζει αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα;

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.