Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 01:21

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Καλό τουρνουά και στη Ρουμανία για τον Μιχάλη Σακελλαρίδη

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης με τον προπονητή του Νίκο Σερκεδάκη.

Ένα ακόμα καλό τουρνουά στο ITF Tour πραγματοποίησε ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στη Ρουμανία και στο Satu Mare αυτή τη φορά, όπου πήρε μέσα από τα προκριματικά την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων.

Ο 22χρονος Μιχάλης με coach τον Νικο Σερκεδακη έκανε τρεις καλούς αγώνες στο χωμάτινο 15άρι του Satu Mare στη Ρουμανία. Για το ταμπλό των προκριματικών, κέρδισε τον Ιάπωνα Ryuhei Azuma με 7-5, 6-2, καθώς και τον Σλοβάκο

Dusan Baranec με 6-4, 6-4. Μπήκε έτσι στο κυρίως ταμπλό, όπου αντιμετώπισε τον Αργεντινό Lorenzo Joaquin Rodriguez, No.4 στο ταμπλό και Νο.579 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ. Το πάλεψε, ειδικά στο 2ο σετ που ήταν πολύ κλειστό, αλλά δεν απέφυγε την ήττα ο Έλληνας παίκτης, με 6-1, 6-4.

Θυμίζουμε πως 3 μόλις εβδομάδες πριν, ο Μιχάλης είχε παίξει και στο κυρίως ταμπλό του δυνατού τουρνουά 25.000 δολαρίων του Πόζναν στην Πολωνία, έχοντας επίσης ξεκινήσει από τα προκριματικά, γνωρίζοντας την ήττα και εκεί μετά από πολύ κλειστό 2ο σετ από τον ίδιο παίκτη, με 1-6, 6-7 (0).

Στο τουρνουά της Ρουμανίας ήταν μαζί του και ο αδερφός του, Δημήτρης Σακελλαρίδης, που ηττήθηκε στον 1ο γύρο των προκριματικών από τον Ούγγρο Adam Gabor Szoke, με 6-2, 7-6 (0).

Ο 22χρονος Μιχάλης και ο 17χρονος Δημήτρης έπαιξαν και στο διπλό, όπου και εκεί βρήκαν το εμπόδιο του Rodriguez, που μαζί με τον επίσης Αργεντινό Juan Pablo Paz βρίσκονται στο Νο.1 του ταμπλό και τους κέρδισαν στον 1ο γύρο με 6-2, 6-3.

 

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.