Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 23:10

ΓΣΑΠ: Χαιρετίζουμε τη θέση της Ένωσης Γονέων για το Προπονητήριο

 

Χαιρετίζουμε την τοποθέτηση της Ένωσης Γονέων στο βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σαν αθλητικά σωματεία , δηλαδή της έλλειψης αθλητικών χώρων και ιδιαίτερα της έλλειψης προπονητήριου. Θεωρούμε ότι μόνο κάτι καλό μπορεί να προκύψει από την παρέμβαση αυτή , ήδη δε συνεργαζόμαστε πυρετωδώς με την Ένωση και την ΚΑΠ για την από κοινού διεκδίκηση της άμεσης επίλυσης της ανέγερσης του προπονητήριου σε θεσμοθετημένο αθλητικό χώρο. Κατωτέρω παραθέτουμε απόσπασμα από την παρέμβαση της Ένωσης Γονέων. « Γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε τις ανάγκες για προπονητήριο, για νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώνουμε τη φωνή μας και προσυπογράφουμε τα αιτήματα αυτά, με μοναδική παράμετρο να μην είναι εις βάρος της σχολικής κοινότητας. Η σχολική κοινότητα και οι φορείς του αθλητισμού ΔΕΝ βρίσκονται σε αντιπαράθεση. Είμαστε στην ίδια όχθη και μαζί θα πρέπει να απαιτούμε από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή να υλοποιεί έργα προς όφελος της πόλης.

Η πόλη μας έχει το ευτύχημα να διαθέτει θεσμοθετημένους και κατάλληλους χώρους στα Πευκάκια (στην κάτω γειτονιά) και στο Σταύρος Κώτσης (στην πάνω γειτονιά) προκειμένου να καλυφθούν οι υπαρκτές ανάγκες σε αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους. Δυστυχώς η πόλη τους στερείται τόσα χρόνια τώρα και οι χώροι αυτοί παραμένουν αναξιοποίητοι ενώ θα μπορούσαν να δώσουν ΑΜΕΣΑ λύσεις εάν υπήρχε πραγματική βούληση.»

ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ

Την Κυριακή 19/12/21 ο ΓΣΑΠ διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κοντόπευκο με την φροντίδα του τεχνικού μας διευθυντή Νίκου Τσίκου, της προπονήτριάς μας Κατερίνας Ναζίρη και της βοηθού της Αντιγόνης Αποστολάκη, έστω και χωρίς να καμαρώνουν τις προσπάθειες των μικρών αθλητριών μας οι γονείς τους στις κερκίδες, λόγω της πανδημίας που μας ταλαιπωρεί. Μέσα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα γεμάτη παιδικά γέλια και μουσική εκτυλίχθηκαν διαγωνιστικά παιχνίδια μπασκετικών δεξιοτήτων και πολύ παιχνίδι. Μοιράστηκαν δώρα και όπως το επιβάλλει η μέρα προσφέρθηκαν γλυκά και χυμοί σε όλους τους παρευρισκόμενους. Τέλος έψαλλαν τα αθλητικά μας κάλαντα με την ευχή του χρόνου να είμαστε υγιείς και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα όλοι μαζί με παρουσία των γονέων στο νέο προπονητήριο της πόλης μας. ΟΙ νικήτριες των διαγωνισμών παρακολούθησαν την γυναικεία ομάδα μας στο απογευματινό παιχνίδι με τον ΕΦΑΟΖ. Στο ημίχρονο οι μικρές μας είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στις βολές, να κερδίσουν νέα δώρα και να συμμετάσχουν έτσι με τον τρόπο τους πιο ενεργά στο παρκέ με το γυναικείο τμήμα.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.