Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 20:40

Οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ στην Β' φάση

gsap

Ολοκληρώθηκε η Α φάση του Τουρνουά Παγκορασίδων της ΕΣΚΑ, στο οποίο ο Σύλλογός συμμετείχε με δύο ομάδες(ΓΣΑΠ και ΓΣΑΠ Β). Η ομάδα ΓΣΑΠ (αθλήτριες γεννημένες κυρίως το 2007 ) κατετάγη δεύτερη στον όμιλό της και προκρίθηκε στην Β φάση, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τις ομάδες του Προμηθέα Χαλανδρίου και τον ΓΣ Άρτεμις Αχαρνών.

ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - 29-64

Το Σάββατο 21/5, η ομάδα αντιμετώπισε την ομάδα Λέων από το Κορωπί στο κλειστό γήπεδο του 1 ου Γυμνασίου Κορωπίου για τον τελευταίο αγώνα της Α’ φάσης του τουρνουά παγκορασίδων στον 3 ο όμιλο. Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο και το εισιτήριο για τη Β’ φάση, τα κορίτσια ξεκίνησαν δυναμικά με ωραίες συνεργασίες και καλές τελικές προσπάθειες καταφέρνοντας να έχουν σαφές προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να «αδειάζουν οι μπαταρίες» κάποιων κοριτσιών μας ,αλλά δεν ήταν δυνατόν να ανατραπεί το αποτέλεσμα του αγώνα.

Oαγώνας για τη Β’ φάση είναι το Σάββατο 28/5 στις 6μμ στο Κοντόπευκο απέναντι στην ομάδα ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Σινάνογλου Κ, Παγίδα Α, Λάσκαρη Μ, Κουκουμέλη Α, Κοντογιωργάκη Ι, Αραβανή Α, Κεϊσογλου Μ, Κεχρή Δ, Αγριογιάννη Ζ, Κασκαβέλη Α, Τούτση Ε, Μαρτάκη Ι, Ιωάννου Μ.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ Α

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - Γ.Σ.Α.Π.

Έκλεισε ο πρώτος γύρος του τουρνουά της ΕΣΚΑ για τα τζούνιορ Α, με την Πέμπτη αγωνιστική με ήτα εκτός έδρας από την ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Τα κορίτσια ήταν πολύ δυνατά στην άμυνα, όμως για μία ακόμα φορά δεν τα πήγαν τόσο καλά στις τελικές προσπάθειες. Το ερχόμενο Σάββατο 28/5, η ομάδα παίζει εκτός έδρας, με τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού.

Γ.Σ.Α.Π. (Ναζίρη): Πολυχρονοπούλου, Κυρκοπούλου, Βλάχου, Πρίφτη, Χουρδάκη, Σεφερλή, Φαρσάτη, Πάγια, Ζαβιτσιάνου, Ντρακότι, Πολυμένου, Καραπατή.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ Β

ΓΣΑΠ-ΑΧΙΛΕΥΣ ΑΕ

Στην 5 η αγωνιστική οι μικρότερες αθλήτριες του συλλόγου συναντήθηκαν με τις αθλήτριες της ομάδας Αχιλλεύς ΑΕ, όπου υπό την καθοδήγηση της προπονήτριάς τους έπαιξαν ανταγωνιστικά.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εξαιρετική τους προσπάθεια να μάθουν και να χαίρονται το άθλημα του μπάσκετ.

ΓΣΑΠ (Αποστολάκη):Λιάρου, Αθανασίου, Θεοδωροπούλου, Αθανασοπούλου, Ανδρεούλη, Φουρναράκη, Μαντζαβίνου, Ανδρουλιδάκη, Μητροπέτρου, Πικέλα, Κοντογιώργη, Σπηλιοπούλου, Μερκούρη.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.