Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 02:56

Άνδρας με ρόπαλο εισέβαλε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

 

ert

Εισβολή ροπαλοφόρου σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ενας 30χρονος άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στον περιβάλλοντα χώρο του ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή, σπάζοντας την προστατευτική μπάρα. Στη συνέχεια μπήκε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο και ανέβηκε μέχρι τον 1ο όροφο, ωστόσο ακινητοποιήθηκε μετά την επέμβαση των ανδρών της ασφάλειας της ΕΡΤ.

Ο άνδρας τελικά συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ήταν συμβασιούχος της ΕΡΤ, στο τμήμα τεχνολογίας του ERTFLIX.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το περιστατικό:

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 από την κεντρική πύλη.


Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».


Πηγή: iefimerida.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.