Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Λύση συνεργασίας με Χατζηπανηγύρη

on .

xatzipanhgyrhs
Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Χατζηπανηγύρη.
 
"Ήταν μια απόφαση δύσκολη για μας, γιατί ο Νίκος είναι πάνω και πρώτα απ' όλα φίλος. Είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την ΚΑΠ. Μπορεί να μην κάθεται πλέον στην καρέκλα του προπονητή, αλλά είμαι σίγουρος πως στον επόμενο εντός έδρας αγώνα θα βρίσκεται δίπλα μας, στην εξέδρα, αφού αγαπάει την ομάδα όσο λίγοι" δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξανδρος Άρχος.
 
"Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Θεωρώ ότι ακόμα η ΚΑΠ έχει τη δυνατότητα να παλέψει την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά ένιωσα πως χρειάζονταν ένα ταρακούνημα, προκειμένου οι παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω, σε μια κρίσιμη καμπή για τον σύλλογο.
 
Ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα, δεν μπορούσα να το κάνω τώρα. Ένιωσα πως αυτή η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη κι εύχομαι να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σημασία έχει το "εμείς" κι όχι το "εγώ", το οποίο προσωπικά ουδέποτε προέβαλλα, όσα χρόνια βρίσκομαι στην ομάδα.
 
Εύχομαι στην ΚΑΠ καλή επιτυχία και να πανηγυρίσουμε στο τέλος την παραμονή στην Α2 κατηγορία" δήλωσε ο Νίκος Χατζηπανηγύρης.