Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 11:19

Νέο career high για τον Σακελλαρίδη

Από το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής

Στο Νο.392 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ ανέβηκε ο 19χρονος Έλληνας τενίστας, Αθλητής του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ο οποίος είχε άνοδο 7 θέσεων αυτή την εβδομάδα.

Αν και δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την περιοδεία του στα Challengers της Λατινικής Αμερικής, χάνοντας τα δυο τελευταία παιχνίδια του σε Πόρτο Αλέγκρε και Σάντος στη Βραζιλία - στο τελευταίο μάλιστα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει - ο Στέφανος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις γενικά με την πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του Challenger του Κονσεπσιόν στη Χιλή τον προηγούμενο μήνα, όπου είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά και πέτυχε 5 διαδοχικές νίκες.

Είναι σταθερά στο Νο.2 της χώρας μας, πίσω φυσικά από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που αυτή την εβδομάδα έχασε μια θέση και υποχώρησε στο Νο.9 του κόσμου.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΟΜIΛΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.



Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.