Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 19:26

Σπουδαία νίκη στην Χιλή και 8άδα στο Challenger του Concepcion ο Σακελλαρίδης!

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, την 4η διαδοχική στο Concepcion της Χιλής, για να μπει στην 8άδα του Challenger τουρνουά, έχοντας ξεκινήσει από το ταμπλό των προκριματικών.
Για άλλη μια φορά ο άξιος Πρωταθλητής μας τίμησε και δόξασε στην Λατινική Αμερική στην Χιλή , την Ελλάδα και τον Δήμο της Αγ. Παρασκεύης όπως και τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Ο Σακελλαρίδης έβγαλε εκτός το Νο.5 του ταμπλό, τον Τούρκο Ergi Kirkin, με 6-3, 3-6, 7-5, για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για την προημιτελική φάση του χωμάτινου Challenger στο Concepcion της Χιλής.
Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας, του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Νο.429 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point στο καθοριστικό 3ο σετ και κατάφερε να κάνει το μοναδικό break στο 12ο game, για να κερδίσει τον Τούρκο Νο.299 στον κόσμο, μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά παιχνιδιού.
Αυτή ήταν η 4η νίκη για τον Στέφανο στο Conepcion, όπου ξεκίνησε από τα προκριματικά. Στον 1ο γύρο των προκριματικών απέκλεισε τον Ουρουγουανό Ignacio Carou (6-3, 4-0, εγκατάλειψη) και στον 2ο γύρο τον Βραζιλιάνο Gabriel Decamps με 6-4, 6-4. Στο κυρίως ταμπλό, πριν παίξει με τον Kirkin, κέρδισε τον Αργεντινό Gonzalo Villanueva, με 6-3, 6-4.
Αύριο θα αντιμετωπίσει για τα προημιτελικά έναν άλλον Αργεντινό, τον Facundo Mena, που βρίσκεται στο Νο.406 του κόσμου, αλλά έχει φτάσει έως και το Νο.127 στο παρελθόν.

Στο διπλό της ίδιας διοργάνωσης ο Σακελλαρίδης ολοκλήρωσε σήμερα την προσπάθειά του, στην προημιτελική φάση. Μαζί με τον Ουρουγουανό Franco Roncadelli, είχαν κερδίσει στον 1ο γύρο τους Mena και Matias Soto με 6-1, 3-6, 10-3, ηττήθηκαν όμως στα προημιτελικά από τους Patrick Harper και David Stevenson με 6-3, 6-4.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.