Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 11:57

Ένας ανεξάρτητος νέος και με όραμα υποψήφιος τους χάλασε το πάρτι - Του Παναγιώτη Καραμήτσου

Νοιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για τις εκλογές της Κυριακής. Μετά από όλα όσα συμβαίνουν και γράφονται τις τελευταίες μέρες είναι εμφανές ότι στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να δημιουργηθεί μια σύγχυση και αυτό γιατί ένας ανεξάρτητος νέος και μέ όραμα υποψήφιος τους χάλασε το πάρτι.

Γεννήθηκα και ζώ στην Αγία Παρασκευή και μάλιστα επειδή κατοικώ στα σύνορα με Χολαργό έχω ζήσει πραγματικά την ανάπτυξη διαφορετικών ταχυτήτων των δύο προαστίων. Επίσης ως επαγγελματίας για Χρόνια είχα την έδρα μου στην Αγία Παρασκευή. Έχω ζήσει και έχω μνήμες τουλάχιστον 40 ετών και από τις δύο περιοχές, αυτό που είναι σίγουρο και εμφανές τα τελευταία 15 χρόνια είναι το πόσο στάσιμη είναι η Αγία Παρασκευή.

Λογικό είναι να πρέπει να αλλάξει αυτό και αυτό που είναι επίσης λογικό είναι ότι πρέπει να γίνει με την αλλαγή ενός νέου προσώπου με πολύ εμπειρία στην διοίκηση, αλλιώς θα είμαστε πάλι θεατές του ίδιου αποτελέσματος και θα επιβεβαιώσουμε την γνωστή φράση που λέει “ Ότι η μέγιστη ανοησία είναι να επαναλαμβάνεις κάτι που έχεις δει ότι δεν φέρνει αποτέλεσμα”

Θέλω να καταθέσω την γνώμη μου για αυτόν τον υποψήφιο δήμαρχο που πιστεύω πως αξίζει την υποστήριξή μας. Αυτός ο υποψήφιος είναι ένας άνθρωπος με αφοσίωση στην κοινότητα, με όραμα για ένα καλύτερο μέλλον, και με τη δέσμευση να εργαστεί σκληρά για το καλό του δήμου μας.

Ο Γιάννης Μυλωνάκης με την παράταξη Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή διακρίνεται για την εμπειρία του και τις ικανότητες του. Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις του δημόσιου βίου και έχει αποδείξει την ικανότητα του να διαχειρίζεται πολύπλοκες καταστάσεις. Είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται την πρόκληση και είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της ηγεσίας του δήμου μας.

Το όραμα του είναι εμπνευσμένο και φιλόδοξο. Θέλει να διαμορφώσει ένα δήμο που θα είναι πρωτοπόρος σε θέματα όπως η αειφορία, η εκπαίδευση, η υγεία, και η οικονομική ανάπτυξη. Θέλει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου οι πολίτες μας θα μπορούν να ζουν καλύτερα και θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για επιτυχία.

Ο Γιάννης είναι γνωστός για την ειλικρίνεια του και τη διαφάνειά του. Δεν υπόσχεται ψεύδη, αλλά εργάζεται σκληρά για την υλοποίηση των στόχων που θέτει. Ακούει τις ανησυχίες των πολιτών και είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με όλους για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Συνοψίζοντας, ο Γιάννης Μυλωνάκης είναι η σωστή επιλογή για το μέλλον του δήμου μας. Είναι ένας ηγέτης με όραμα, ικανότητες και αφοσίωση στην κοινότητα. Σας καλώ να τον υποστηρίξετε και να ψηφίσετε για αυτόν, προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν δήμο που θα είμαστε όλοι υπερήφανοι να ανήκουμε.

⁃ Δεν Πίστευαν ότι ο Γιάννης Μυλωνάκης Θα κρατήσει μια παράταξη ενωμένη 5 χρόνια και θα την αναπτύξει με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι νικητής την 1η Κυριακή Και έτσι τον αγνοούσαν σαν μετρήσιμη δύναμη

⁃ Μετά άρχισαν να λοιδορούν τον Γιάννη και την παράταξη των αλλάζουμε

⁃ Και τώρα που φοβούνται ότι θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον πολεμούν

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ*

Σκηνοθέτης – Παραγωγός – Επιχειρηματίας

*Ο Παναγιώτης Καραμήτσος εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του κινηματογράφου, της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Κατά τη διάρκεια αυτή έχει δουλέψει ως σκηνοθέτης, παραγωγός, διευθυντής παραγωγής , casting director, Montage και Art Director. Από το 2004 είναι ενεργά στο επιχειρίν με τις εταιρίες machineof  & wethepeople , παραγωγής ταινιών & διαφήμιση.

Έχει σκηνοθετήσει πάνω από 10 μικρού μήκους ταινίες, 1 μεγάλου μήκους ταινία , πολλά διαφημιστικά spot , video clip καθώς και θεατρικές παραστάσεις.  Έχει αποσπάσει πάνω από 20 βραβεία σε Φεστιβάλ Ελλάδας & εξωτερικού. Έχει αναλάβει παραγωγές  ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους , ντοκιμαντέρ , τηλεοπτικών σειρών και διαφημιστικών spot. Διακρίσεις ως παραγωγός κάποιες εκ των οποίων , Ermis awards, event awards & best in pharmacy awards. Έχει λάβει μέρος ως κριτής σε Φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εισηγητής Σεμιναρίων  σε σκηνοθεσία, παραγωγή, σεναρίου.

Coaching υποκριτικής, time & crisis management, social media for individuals, analyzing value-mission-vision-characters, business growth mlm-direct sales.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.