Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 23:30

ΤΕΝΙΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : Δυο νίκες για τη Σακελλαρίδη στο 75άρι του Koper

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη Αθλητρια του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ πέτυχε 2 νίκες στο δυνατό 75άρι τουρνουά του Koper στη Σλοβενία αυτή την εβδομάδα, μπήκε στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα
προκριματικά, όμως σήμερα ηττήθηκε από την Iryna Shymanovich. Στο διπλό μένει στο ταμπλό και θα παίξει αύριο στα προημιτελικά.
Η Σακελλαρίδη ηττήθηκε σήμερα μετά από 70 λεπτά αγώνα από τη Ρωσίδα Shymanovich με 6-3, 6-1 και αποχαιρέτησε το ταμπλό του μονού στο 70άρι (60.000 δολαρίων) τουρνουά, IFS Luka Koper Open.
Η 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.255 στην παγκόσμια κατάταξη, πέτυχε δυο νίκες στο χωμάτινο τουρνουά της Σλοβενίας, για να μπει στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά.
Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τη Σλοβένα Nala Kovacic με 6-1, 6-1, ενώ στον 2ο και τελευταίο γύρο απέκλεισε μετά από πολύ δύσκολο ματς τη Γερμανίδα Tayisiya Morderger με 6-4, 6-7 (2), 7-6 (3).
Εκτός από το μονό, η Αθλήτρια μας παίζει και διπλό αυτή την εβδομάδα, όπου μάλιστα διεκδικεί τον 10ο συνεχόμενο τελικό της!
Παίζει με την Ιταλίδα Aurora Zantedeschi και είναι στο Νο.3 του ταμπλό. Χθες κέρδισαν τις Σλοβένες Zala Bizjak και Julija
Bogatin με 6-0, 6-3 και πέρασαν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ρουμάνα Cristina Dinu και την Ελληνοαυστραλή Jaimee Fourlis.
Η Fourlis κέρδισε τη Γερμανίδα Yana Morderger στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό στα μονά με 5-7, 6-1, 7-6 (3) και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό και Νο.150 στον κόσμο, Panna Udvardy.

Οι Αθλητές μας μας εκπροσωπούν επάξια ακόμα και πέρα από τα σύνορα της χωράς μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτο, Χρειάζεται όμως υποδομή Αυτό σημαίνει κατά κύριο λόγω ΓΗΠΕΔΑ! Η Αντισφαίριση
έχει στην Πόλη μας τα καλυτέρα αποτελέσματα και την χειρότερη υποδομή .Οι διεθνείς Νίκες και η Παγκόσμια παρουσία των αθλητών, μας αποκαλύπτουν ταυτόχρονα την απόλυτη ένδεια των υποδομών του Αθλήματος στην Αγ. Παρασκευή.
Ελπίζουμε και προσδοκούμε οι συνεχείς διεθνείς επιτυχίες να δώσει την δυνατότητα και την ευκαιρία στην Δημοτική Αρχή της Πόλης μας να συμπαρασταθεί ολόπλευρα στον πολλαπλασιασμό των επιτυχιών του
Συλλόγου μας με την δημιουργία επιτέλους σύγχρονων υποδομών του Αθλήματος στην Αγ. Παρασκευή συνδυάζοντας τον Αθλητισμό με τον Πολιτισμό εξασφαλίζοντας το μέλλον της νέας γενιάς του Αύριο.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.