Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 02:35

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ένας τελικός και ένας ημιτελικός για την άτυχη Σακελλαρίδη στη Σεβίλλη

Μια πολύ καλή εβδομάδα είχε η Σαπφώ Σακελλαρίδη στη Σεβίλλη της Ισπανίας, όπου προκρίθηκε στον τελικό του διπλού και στα ημιτελικά του μονού, αλλά ένας τραυματισμός την εμπόδισε από το να συνεχίσει.

Η Σακελλαρίδη Αθλήτρια του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ είχε πολύ καλές επιδόσεις στο τουρνουά της Σεβίλλης και διεκδικούσε και τους δυο τίτλους, όμως ένας τραυματισμός σταμάτησε την προσπάθειά της στο μονό και επηρέασε την απόδοσή της στον τελικό του διπλού.

Πιο συγκεκριμένα, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.7 στο ταμπλό και Νο.287 στον κόσμο, έπαιζε χθες στα ημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης 25.000 δολαρίων κόντρα στην Dominika Salkova. Μετά από μόλις 5 games στο 1ο σετ, με το σκορ να είναι 3-2 υπέρ της Τσέχας, η Σακελλαρίδη ένιωσε ένα τράβηγμα και δεν συνέχισε το ματς.

Λίγες ώρες μετά ήταν ο τελικός του διπλού, όπου η Σακελλαρίδη και η Ρουμάνα συμπαίκτριά της, Cristina Dinu, Νο.1 στο ταμπλό, έπαιζαν με τις Ουκρανές Maryna και Nadiya Kolb, Νο2. στο ταμπλό.

Η Σαπφώ ένιωθε λίγο καλύτερα και αποφάσισε να κατέβει στο ματς, όμως η απόδοσή της επηρεάστηκε αρκετά από τον τραυματισμό και το ελληνορουμανικό δίδυμο γνώρισε την ήττα με 6-1, 6-1.

Στην πολύ καλή εβδομάδα που είχε η Σακελλαρίδη στην πόλη της Ανδαλουσίας, σημείωσε 3 νίκες στα μονά και μια στα διπλά, χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ.

Στην πρεμιέρα της απέκλεισε την Αυστριακή Tamara με 7-5, 6-1, ενώ στη συνέχεια κέρδισε την Nadiya Kolb με 6-4, 6-0 και στα προημιτελικά επιβλήθηκε της Βουλγάρας Julia Stamatova με 6- 4, 6-1.

Στο διπλό, Σακελλαρίδη και Dinu είχαν περάσει με walkover το εμπόδιο των Ισπανίδων Jessica Bouzas Maneiro και Leyre Romero Gormaz στα προημιτελικά, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν δυο άλλες Ισπανίδες, τις Yvonne Cavalle-Reimers και Angela Fita Boluda με 7-6 (4), 6-4.

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός για τη Σακελλαρίδη, εφόσον φυσικά της το επιτρέψει και ο τραυματισμός, θα είναι το Faro της νότιας Πορτογαλίας και το τουρνουά 25.000 δολαρίων της ITF που θα διεξαχθεί εκεί την ερχόμενη εβδομάδα.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.