Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 17:09

Δήλωση Ζορμπά υπέρ Σταθόπουλου

Για τους αμύητους μπορεί να θυμίζει την Πυθία, αλλά για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ όπως φάνηκε και από τα σχόλια από κάτω από το post που έκανε στο facebook ο νυν Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς έδωσε μήνυμα στήριξης στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.

 

«Σήμερα παρακολούθησα την συνέντευξη στο ΑΤΤΙΚΑ , των δύο υποψηφίων του β γύρου στο δήμο μας . Είδα έναν αλαζόνα και απαξιωτικό και έναν ευγενή απέναντί μου . Τελικά αποφάσισα στο δεύτερο γύρο την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να στηρίξω τον ευγενή , απέναντι στην ιστορία μου , στο έργο μου και στην προσωπικότητά μου» ήταν το post του Δημάρχου.

 

Και για όσους παρακολούθησαν το  debate στο ATTIKA TV η υπόδειξη του «ευγενή» ήταν ξεκάθαρη απέναντι στις στρατηγικές που ακολούθησαν οι δύο μονομάχοι.

Ο μεν κύριος Σταθόπουλος τήρησε μια στάση ευγενική προτιμώντας τον πρώτο πληθυντικό αναφερόμενος σε ελλείμματα υποδομών και υπηρεσιών που υπάρχουν στην Αγία Παρασκευή ο δε κ. Μυλωνάκης κράτησε μια πιο επιθετική στάση τσουβαλιάζοντας τους δύο πρώην δημάρχους προσπαθώντας να χρεώσει και στον κ. Σταθόπουλο όσα δεν έκανε και ο Ζορμπάς.

Όπως φάνηκε το debate δεν ήταν από τις καλύτερες στιγμές του κ. Μυλωνάκη καθώς προτίμησε να μιλήσει για το παρελθόν και μάλιστα το πολύ μακρινό σε αντίθεση με τον κ. Σταθόπουλο που έστρεφε συνεχώς την συζήτηση στο μέλλον και στο πρόγραμμά του.

Σε μια στιγμή μάλιστα ο κ. Σταθόπουλος θύμισε στον κ. Μυλωνάκη ότι και εκείνος διοίκησε το Οργανισμό Αθλητισμού και Πολιτισμού και τόνισε ότι δεν θα μπει στην κριτική για πολιτικές του παρελθόντος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον.

Όπως φάνηκε όμως οι σκληρές εκφράσεις του κ. Μυλωνάκη και κυρίως το απαξιωτικό ύφος για το έργο του κ. Ζορμπά ενόχλησε.

Για τους ανθρώπους όμως που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα η δήλωση του κ. Ζορμπά ήταν αναμενόμενη καθώς σε συζητήσεις που έγιναν στο στενό του περιβάλλον είχε δηλώσει πριν το debate ότι θεωρεί πιο αξιόπιστο τον κ. Σταθόπουλο για να αναλάβει τα ινία του Δήμου.

Να σημειώσουμε ότι η ανάρτηση του κ. Ζορμπά έχει 85 likes, 21 καρδιές και 2 εκπλήξεις.   


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.