Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 07:43

Μεγάλη συγκέντρωση και πάλι για τον Γιάννη Σταθόπουλο

Πολύ ευδιάθετος και κεφάτος με αρκετό χιούμορ παρουσιάστηκε στην Κεντρική του προεκλογική ομιλία ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος όχι μόνο διότι κατόρθωσε να γεμίσει την κεντρική πλατεία για δεύτερη φορά παρά το ότι την ίδια ώρα μεταδίδονταν και τα ποδόσφαιρα, αλλά διότι σύμφωνα με πληροφορίες έχει και πολλά καλά αποτελέσματα από τις δημοσκοπήσεις.

Ο κ. Σταθόπουλος καινοτόμησε και στην παρουσίαση καθώς υιοθέτησε το νέο ρεύμα όπου ο ομιλητής βρίσκεται στο κέντρο και οι ακροατές γύρω του. Μια δύσκολη καινοτομία καθώς απαιτεί ομιλία εκτός γραπτού κειμένου.
Ο κ. Σταθόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας την ιστορία της ανεξάρτητης παράταξής του και την πολυσυλεκτικότητά της και χωροταξικά. Τόνισε το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που την πλαισιώνει.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα εμβληματική έργα της δικής του θητείας όπως την δημοπράτηση του δημαρχείου και του Πάρκου Σταύρος Κώτσης, την αγορά της βίλας Ιόλα, την κατασκευή του ΕΠΑΛ, την βιωκλιματική ανάπλαση του Κοντόπευκου και την πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας της Αγίας Παρασκευής, συν τα 7 εκατομμύρια ευρώ που άφησε στα ταμεία του δήμου και 10 δημοπρατημένα έργα, και προκάλεσε σε μια σύγκριση με την σημερινή απραξία και το τέλμα του δήμου όπως είπε και την οικονομική δυσπραγία που παρουσιάζεται σήμερα με προκαταβολές των επόμενων χρόνων και δανεισμούς.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σημερινή απραξία για τα σχολεία, τα όμβρια, τις ασφαλτοστρώσεις, τις αναπλάσεις, τα πεζοδρόμια, την κοινωνική πολιτική, το κλείσιμο των δημοτικών ιατρείων, την στάθμευση και την Έξυπνη Πόλη, τους αθλητικούς χώρους, τα ζώα και τον Πολιτισμό, και ουσιαστικά μέσα από αυτήν απραξία παρουσίασε και το πρόγραμμά του και όλα εκείνα που θα ξαναξεκινήσει αμέσως μόλις αναλάβει τον δήμο.

Δείτε εδώ και το video της συγκέντρωσης


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.