Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Διαμαρτυρία κατοίκων για την τοποθέτηση τριπλής μπάρας στην 5η στάση Αγίας Παρασκευής

on .

peroloponiou

Σαν ομάδα κατοίκων επί της οδού Πελοποννήσου στην περιοχή Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής που βρισκόμαστε κοντά και πέριξ στην 5η στάση των λεωφορείων στην οδό Πελοποννήσου(με κατεύθυνση προς το κέντρο της συνοικίας μας και στον τερματικό σταθμό της πλατείας Αγίας παρασκευής διαμαρτυρόμαστε:

Πριν από μερικές εβδομάδες, ήρθε συνεργείο του ΟΑΣΑ και αυθαίρετα και τοποθέτησε ΤΡΙΠΛΗ μπάρα, στην 5η στάση λεωφορείων για εξυπηρέτηση του ενός ή δύο επιβατών που συνήθως βρίσκονται, για να κατευθυνθούν προς στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής. Δεν γνωρίζουμε που αποβλέπει αυτή η σκοπιμότητα, ώστε η πολυκατοικία που αναγέρθηκε πίσω από τη στάση, να έχει τριπλή ράμπα στις εισόδους της, (δεν υπάρχει πολυκατοικία στην Αττική που έχει εισόδους ελεύθερες στο δρόμο) στερώντας τουλάχιστον δύο θέσεις πάρκινγκ από τους κατοίκους, που ήδη αντιμετωπίζουν οξύτατο πρόβλημα. Καθημερινά μετά απ΄αυτή την ενέργεια η κατάσταση επιδεινώνεται.

Τέτοιου είδους (τριπλές ράμπες)δεν συναντάμε ούτε στο σταθμό δίπλα στο μετρό του νομισματοκοπείου στη Μεσογείων( που φιλοξενεί δεκάδες επιβάτες με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας) ούτε στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής και αλλού. Μόνο στην πάνω πλατεία της Αγίας Παρασκευής με κατεύθυνση την Αθήνα υπάρχει μια μικρή μπάρα, ενώ εδώ έχουμε τριπλή για την εξυπηρέτηση όχι περισσότερο από δύο επιβατών. Αυτό βγάζει μάτι και πέρα από τη χλεύη έχουμε πολλές διαμαρτυρίες και αγανάκτηση αυτοκινητιστών-κατοίκων που κάνουν πολύ ώρα γύρους για να βρουν μία θέση.

Καλούμε τον κο Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο τους υπεύθυνους των παρατάξεων, καθώς και τους αρμοδίους του ΟΑΣΑ ή όποιον ειδικό αποφάσισε την τοποθέτηση συτής της τριπλής μπάρας, να λάβουν κάποια μέτρα για την κατάργηση τουλάχιστον των δύο κομματιών της αν είναι τόσο μεγάλη ανάγκη η ύπαρξή της. Ήδη συγκεντρώνουμε υπογραφές για να προβούμε σε επίσημη καταγγελία στους αρμοδίους με όλα τα περεταίρω.

Από τους κατοίκους της περιοχής Προφ. Ηλία Αγίας Παρασκευής.