Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Η απογραφή στην Αγία Παρασκευή

on .

 

apografiagiaAπο την Τρίτη 14/12/2021 έρχονται στην πόρτα σας, οι απογραφείς ώστε να εγγράψουν με φυσικό τρόπο (χειρόγραφη αίτηση) όσους δεν είχαν την δυνατότητα να απογραφούν μέσω της Ηλεκτρονικής απογραφής που η διορία της λήγει την Δευτέρα 13/12/2021.

Στην Αγία Παρασκευή τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά αφού πάνω από ένα μεγάλο και σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής διάλεξε να απογραφεί μέσω της Ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΛΣΤΑΤ .

Τώρα , για την κατά δια ζώσης απογραφή , θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:

Οι απογραφείς που θα επικοινωνήσουν μαζί σας από την Τρίτη 14/12/2021 φέρουν ειδική κονκάρδα με τον αριθμό μητρώο τους ,καθώς και διαθέτουν ειδικό έντυπο διορισμού από την ΕΛΣΤΑΤ.

Οτιδήποτε στοιχείο για την πιστοποίηση τους ,ζητηθεί από τους πολίτες, οφείλουν οι απογραφείς να επιδείξουν προκειμένου να γνωρίζουν οι πολίτες ότι πραγματικά απέναντι τους έχουν και συνομιλούν με πιστοποιημένο απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ.

Σε περίπτωση που ο Ειδικός απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ δεν καταστεί δυνατό να σας βρει για την απογραφή, θα θυροκολλήσει ειδικό έντυπο ειδοποίησης στην εξώπορτα σας με οδηγίες και στοιχεία για το επόμενο ραντεβού σας .

Τέλος, ο απογραφέας είναι υποχρεωμένος μετά το τέλος της συνέντευξης απογραφής να σας χορηγεί την βεβαίωση απογραφής.

Προσοχή: Την βεβαίωση απογραφής θα πρέπει να την φυλάσσετε για έξι μήνες .

Φώτιος Ν. Αλεξόπουλος

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΛΣΤΑΤ Δήμου Αγίας Παρασκευής