Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Σταθόπουλος: με ποια τιμή αγόρασαν οι άλλοι δήμοι τα απορριμματοφόρα;

on .

aporrim

Με πρόσφατη ανακοίνωση μου δημοσιοποίησα το θέμα του κόστους αγοράς απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων Καθαριότητας που προχωρά στον Δήμο μας.
Ζήτησα από τον κ. Ζορμπά να ελέγξει σε ποιες τιμές αγόρασαν οχήματα οι άλλοι Δήμοι, με την σαφή διευκρίνιση ότι η απόκτηση τους είναι απαραίτητη. Έθεσα το θέμα, αρχικά, στην Οικονομική επιτροπή και δεν εισακούστηκα.

Το επαναλαμβάνω: Γιατί σε όλους τους διαγωνισμούς (ύψους άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ!) υπάρχει ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με εκπτώσεις εξωφρενικά χαμηλές από 0.07% έως 3%;

Η απάντηση του κ. Ζορμπά, σε οξύτατο και επιθετικό ύφος, είναι «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Όμως στην ερώτηση μου δεν απαντά. Θα αποφύγω να συμβάλω στην οξύτητα διότι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το συμφέρον του Δήμου.

Ερωτώ για άλλη μια φορά:

ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΧΗΜΑΤΑ;

Αναμένω να το ελέγξει και να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα. Με την ευχή να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων.
ΥΓ: Η δημοπράτηση-έναρξη κατασκευής Δημαρχείου, η πεζοδρόμηση-ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας, το νέο επαγγελματικό Λύκειο στον Τσακό, η ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους, το 14ο Νηπιαγωγείο, ο Ιόλας, τα αντιπλημμυρικά έργα 7 εκατομμυρίων ευρώ, οι διανοίξεις-πεζοδρομήσεις στα Πευκάκια, η ανάπλαση του Πάρκου «Στ. Κώτσης» και όλων των αθλητικών χώρων της πόλης μας, οι ασφαλτοστρώσεις 24 χιλιομέτρων οδών αλλά και πολλά ακόμη, είναι έργα που πετύχαμε με αγώνες και πολύ δουλειά.

17 Οκτωβρίου 2021

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
πρ. Δήμαρχος
Γιατρός
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»