Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Για μπαλίτσα και καφέ στο BOLALOCA SOCCER CLUB!

on .

bolaloca 1

Ενας όμορφος πολυχώρος που καλύπτει όλες τις ηλικίες στην περιοχή του Χολαργού. Το αθλητικό κέντρο διοργανώνει φιλικά παιχνίδια ενηλίκων, τουρνουά ενηλίκων, παιδικά πάρτι σε πολύ χαμηλές τιμές. Ένας χώρος που δημιουργήθηκε από δύο νέα παιδιά τον Βαγγέλη και τον Αργύρη γέννημα θρέμμα Χολαργού με πολύ αγάπη για την περιοχή τους.

Ο χώρος διαθέτει δυο γήπεδα 5χ5 διαστάσεων 20χ40 με σύγχρονο φωτισμό led και πολύ σύντομα αλλαγή με τον πιο σύγχρονο χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Παρέχει τρία αποδυτήρια με 6 ντουζιέρες. Ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ.

Στον χώρο υπάρχει ένα σύγχρονο κυλικείο το οποίο φιλοξενεί θαμώνες, αθλητές μετά τις αθλητικές τους δραστηριότητες και οικογένειες που θέλουν να περάσουν ξέγνοιαστα και με ασφάλεια για τα παιδιά τους.

Το BOLALOCA SOCCER CLUB φιλοξενεί την ακαδημία Α. Ε. Χολαργού, ομάδες για ανεξάρτητα φιλικά, τουρνουά εταιρειών, οργανωμένο ανεξάρτητο τουρνουά από το αθλητικό κέντρο, παιδικά πάρτι τα οποία μένουν αξέχαστα σε όλα τα παιδιά και για τους πολύ μικρούς μας φίλους εξασφαλίζουν φουσκωτά παιχνίδια σε συνεργασία με εταιρία ψυχαγωγίας μικρών φίλων, διοργανώνει φιλικά τουρνουά φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2106543629, 6945554313, 6944243142 

bolaloca 1

bolaloca 1

bolaloca 1

bolaloca 1

bolaloca 1