Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 15:17

Κοινωνική αλληλεγγύη από τον Σ.Β.Α.Π

koinonikh

Σε μια πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στήριξης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων των Δήμων μελών του , ενόψει των ημερών του ΠΑΣΧΑ, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των πόλεων παρέδωσε δωροεπιταγές για αγορά τροφίμων από μεγάλη αλυσίδα SuperMarkets.

Τις δωροεπιταγές παρέλαβαν οι εκπρόσωποι των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων μελών, οι οποίοι και συνεχάρησαν τον Σύνδεσμο για την πρωτοβουλία του αυτή.

Ο υπεύθυνος Προγραμμάτων του Συνδέσμου και Πρόεδρος της ΄Ενωσης Δημάρχων Αττικής κ. Παύλος Καμάρας επαίνεσε, το «σπουδαίο κοινωνικό έργο» όπως είπε, που επιτελούν οι Δήμοι, κυρίως την ιδιαίτερη αυτή περίοδο που ζούμε και δεσμεύθηκε για μια ακόμα ευρύτερη συνεργασία των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων μελών του Συνδέσμου.

Ο κ. Γιώργος Κουράσης Πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π. υπογράμμισε την ευαισθητοποίηση και απόφαση του Συνδέσμου να αναλάβει κοινωνικές πρωτοβουλίες όπως αυτή, για την στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, σε συνέχεια παρόμοιας που έγινε τα Χριστούγεννα, παράλληλα με το πολύπλευρο έργο του, για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων.

Από τους Δήμους παρέστησαν στην σχετική εκδήλωση παράδοσης των δωροεπιταγών οι: κ. Πέτρος Κόνιαρης- Δ. Αμαρουσίου, Ηλίας Μπόζας – Δ. Βριλησσίων, Ιωάννα Γκέκα – Δ. Γαλατσίου, Χαρά Δρέττα – Δ. Ηρακλείου, Ιωάννα Σαλβάνου – Δ. Κηφισιάς, οι Αντιδήμαρχοι Νότα Σοκορέλη και Μαρία Μουρατίδη – Δ. Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κατερίνα Κουράση – Δ. Μαρκοπούλου, η Αντιδήμαρχος Ελένη Χατζή – Δ. Ν. Ιωνίας, η Αντιδήμαρχος Κλειώ Ανδρέου – Δ. Παιανίας, Βασιλική Παπαδέλη – Δ. Παπάγου-Χολαργού, Παύλος Τσιμογιάννης Δ. Φιλοθέης- Ψυχικού και η Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου κα Ευγενία Κατούφα.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.