Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Για τους αθλητικούς χώρους στην Αγία Παρασκευή - Του Τέλη Σερκεδάκη

on .

Serkedakis

 

 
Άρθρο του Τέλη Σερκεδάκη, 
Αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ
 
 
 
Επειδή είμαι, ίσως, από τους παλαιότερους στα Αθλητικά της Αγ. Παρασκευής πρέπει να θυμίσω ότι στην πόλη μας μετά τα κλειστά προπονητήρια κ.ά., όλα στις θητείες του Λ. Χατζηανδρέου, κατασκευάστηκε ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ πίσω από τις κερκίδες της Νότου μαζί με το τένις το 1991-1992 επί Στ. Κώτση, όπως και ανοιχτό μπάσκετ στα Πευκάκια επί Β. Γιαννακόπουλου το 2010. Κανένας άλλος νέος Αθλητικός χώρος δεν προέκυψε μετά. Επί Γιαννακόπουλου τοποθετήθηκε επίσης φυσικό χόρτο στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της οδού Νότου, πλαστικό στο γήπεδο του Πάρκου «Στ. Κώτσης» και νοικιάστηκαν δύο κτίρια για γυμναστική και χορό.
 
Τα τελευταία τρία χρόνια ξαναφτιάχτηκαν-ανακατασκευάστηκαν: 
 
1. Τα δάπεδα των δύο κλειστών γηπέδων στην οδό Νότου και στο Κοντόπευκο που ήταν χρόνια αίτημα των ομάδων (στη Νότου έγινε επίσης αντικατάσταση του φωτισμού με LED και προστατευτική κάλυψη της περίφραξης της κερκίδας) και
 
2. Τα δάπεδα των δύο ανοιχτών μπάσκετ στην Κεντρική Πλατεία (Μανσούρη) και στην οδό Βικέλα στα Πευκάκια.
Έγινε επίσης από το Δήμο η ανακατασκευή των δύο 5x5 στα 7ο και 9ο Δημοτικά Σχολεία, όπως και τοποθέτηση οργάνων Γυμναστικής στο Πάρκο Νεαπόλεως στον Αι Γιάννη και στο Πάρκο Δερβενακίων-Χρυσ. Σμύρνης στο Κοντόπευκο (αντίστοιχα όργανα είχαν τοποθετηθεί επί Γιαννακόπουλου στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» και στην πλ. Μελ. Μερκούρη).
 
Αυτά για την ιστορία…