Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Δουλέψαμε πολύ για τα Κούλουμα και πετύχαμε ακόμα περισσότερο - Του Αρ. Σερκεδάκη

on .

 

 
Serkedakis
 
 
 
 
 
 
Άρθρο του Αριστ. Σερκεδάκη, 
Αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ
 
 
Ως υπεύθυνος συντονιστής της ομάδας που δούλεψε για τα κούλουμα στο Πάρκο Νεαπόλεως νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω για τα εξής:
 
1. Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και η Υπηρεσία Καθαριότητας του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) εργάσθηκαν επί διήμερου από κοινού καθαρίζοντας λεπτομερώς το χώρο, απομάκρυναν τα χώματα που κατεβάζει το βουνό στην είσοδο του Πάρκου, έλυσαν επικίνδυνα σημεία σε σιδηροκατασκευές κ.ά.
 
2. Με αφορμή την εκδήλωση, ηλεκτρολόγοι του Δήμου αποκατέστησαν όλα τα προβλήματα ηλεκτροφωτισμού του Πάρκου, όπως και το θέμα παροχής για την ορχήστρα.
 
3. Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας όλο το προσωπικό από πολύ πρωί τοποθέτησε καρέκλες, τραπέζια, τραπεζομάντιλα, βοήθησε στην εξυπηρέτηση των πολιτών που προσήλθαν όπως και για εκείνους που δεν μπορούσαν να σταθούν στην ουρά, φρόντιζε για τη διαρκή καθαριότητα του χώρου και στο τέλος της εκδήλωσης «επανέφερε» το Πάρκο στην προτέρα του κατάσταση.
 
4. Η ανάθεση στον επιχειρηματία Ν.Χ. που κάθε χρονιά από 15ετίας αναλαμβάνει το catering ήταν φθηνότερη από κάθε άλλη φορά.
 
5.Στην εκδήλωση εξαντλήθηκαν οι 1.500 μερίδες φαγητού που προέβλεπε η σύμβαση και περίπου 30 άτομα δεν εξυπηρετήθηκαν.
 
6. Στο τέλος όλης αυτής της λαμπρής μέρας καθαρίσθηκε το καζάνι της φασολάδας και από λάθος του επιχειρηματία, λάθος που το αναγνώρισε ο ίδιος και ζητά συγγνώμη, τα νερά πετάχτηκαν στην άκρη του Πάρκου.
 
7. Την επόμενη μέρα από τα χαράματα έγινε λεπτομερής καθαρισμός όλου του χώρου, των κάδων και των πεζοδρομίων. Σημειώνω επίσης ότι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας οικογένειες με παιδιά προσήλθαν κανονικά στο Πάρκο, όπως κάθε μέρα.
 
Λυπάμαι, προσωπικά, επειδή μια μικρή αβλεψία έγινε αφορμή για να υποτιμηθεί μια τεράστια δουλειά που έφερε «όλη» την πόλη στο Πάρκο Νεαπόλεως. Δεν μας αξίζει τέτοια συμπεριφορά.