Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Οι Bucks καλούν τους οπαδούς τους να ταξιδέψουν στην πατρίδα του Αντετοκούνμπο

on .

Bucks
Σύμμαχο στο να "πλημμυρίσει" την Ελλάδα Αμερικανούς τουρίστες βρήκε το Υπουργείο Τουρισμού στην ομάδα του NBA, Milwaukee Bucks. Με στόχο τα 2 εκατ. Αμερικάνους τουρίστες το 2019, χρίστηκε πέρυσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού. Όλοι θυμόμαστε το σποτ του ΕΟΤ με το Γ.Αντετοκούνμπο που έκανε δωρεάν για την προβολή της Ελλάδας και έγινε παγκόσμιο viral μέσω των social media.
 
Ο Γ. Αντετοκούνμπο σαρώνει την φετινή χρονιά στο NBA και οι Milwaukee Bucks αποφάσισαν να τιμήσουν την πατρίδα του, καλώντας όλους τους οπαδούς και φίλους της ομάδας να ταξιδέψουν φέτος στην Ελλάδα μέσα από ανάρτησή τους στο twitter.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η  ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ και τον Καναδά είναι τόσο μεγάλη που η Ε.Κουντουρά πέτυχε τη δρομολόγηση και 5ης καθημερινής πτήσης από Νέα Υόρκη προς Αθήνα με τη Norwegian Airlines, την αύξηση των δρομολογίων της Transavia προς Αθήνα από Τορόντο και την δρομολόγηση για πρώτη φορά στα χρονικά απευθείας πτήσης από το Σικάγο στην Αθήνα από τη United Airlines.