Συνεχίζει ακάθεκτη στη Γαλλία η Σακελλαρίδη

Η Αθλητρια του Ομιλου Αντισφαιρισης Αγ. Παρασκευης Σαπφώ Σακελλαρίδη έχασε μόλις 3 games από την Tessah Andrianjafitrimo και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Περιγκέ της Γαλλίας, ενώ ταυτόχρονα διεκδικεί τον τίτλο και στο διπλό, όπου πέρασε στον τελικό.
Η Σακελλαρίδη, Νο.4 στο ταμπλό του 25αριού του Περιγκέ, κέρδισε την Andrianjafitrimo με 6-1, 6-2 σε 77 λεπτά και πήρε μια καθαρή πρόκριση για την τελική 4άδα του Engie Open du Perigord.
Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.308 στην παγκόσμια κατάταξη, μετράει πλέον 3 νίκες αυτή την εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του Περιγκέ της Γαλλίας. Στον 1ο γύρο κέρδισε τη Μαροκινή Aya El Aouni με 6-1, 6-2, ενώ στον 2ο γύρο είχε αποκλείσει την Πολωνή Martyna Kubka με 6-1, 3-6, 6-0. 

Παράλληλα, συνεχίζει ακάθεκτη και στο διπλό, όπου μαζί με την Τσέχα συμπαίκτριά της Anna Siskova κέρδισαν σήμερα τις
κορυφαίες του ταμπλό, Amina Anshba και Eva Vedder, με 6-4, 5-7, 10-3.
Αύριο η Σακελλαρίδη και η Siskova θα διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στις Jessy Rompies και Olivia Tjandramulia, Νο.2 στο ταμπλό, ενώ η Σαπφώ θα παίξει και στα ημιτελικά του μονού, απέναντι στη 18χρονη Γερμανίδα Ella Seidel, No.383 στον κόσμο.
Στο Bakio της Ισπανίας βρίσκεται ο αδερφός της Σακελλαρίδη, Στέφανος Σακελλαρίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε σήμερα την πορεία του σε ένα άλλο 25άρι, γνωρίζοντας την ήττα από τον
Γάλλο Lucas Poullain στα προημιτελικά με 1-6, 6-2, 6-1.
Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.487 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε 3 νίκες αυτή την εβδομάδα στη hardcourt διοργάνωση των 25.000 δολαρίων. Στον 1ο γύρο απέκλεισε τον Ισπανό Tomas Curras Abasolo με 7-6 (2), 6-4, στον 2ο γύρο τον Βραζιλιάνο Oscar Jose Gutierrez με 6-3, 6-3 και στα προημιτελικά τον Ισπανό Antonio Prat, με 6-4, 6-3.
Έπαιξε και στα διπλά, μαζί με τον μικρό αδερφό του, Δημήτρη Σακελλαρίδη, όπου προκρίθηκαν στα προημιτελικά με walkover, αλλά γνώρισαν εκεί την ήττα από τον Γάλλο Robin Bertrand και τον Ελβετό Noah Lopez, με 3-6, 6-3, 10-7.

Εκτύπωση

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.