Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Συνάντηση του Δημάρχου με την διοίκηση της Ελληνογαλλικής σχολής

on .

ellinogalliki
Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 04-09-2014 στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένιος Ντελακρουά» (Lycée Francohellénique “Eugène Delacroix”) μετά από πρωτοβουλία και πρόσκληση του Γενικού Διευθυντή της Σχολής προς το νέο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο. 
 
Η ανάπτυξη δεσμών συνεργασίας ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού, η συστηματική κοινοποίηση των δράσεων μεταξύ της Σχολής και του Δήμου, η δυνατότητα φιλοξενίας αθλητικών δομών του Δήμου και ερασιτεχνικών σωματείων στους χώρους της Σχολής, η παραχώρηση του αμφιθεάτρου για τη φιλοξενία εκδηλώσεων του Δήμου, όπως και η στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου ήταν μερικοί από τους άξονες γύρω από τους οποίους περιστράφηκε η συζήτηση. 
 
Εκτενής αναφορά και ενημέρωση έγινε επίσης για τις απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περίμετρο της Σχολής, για νέες σημάνσεις ενόψει λειτουργίας της πεζογέφυρας «Γελαδάκη» τους προσεχείς μήνες, για την ανάγκη διαμόρφωσης των ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων πρασίνου ιδιοκτησίας της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου έναντι της εισόδου του σχολείου, όπως και για την ανάγκη διάνοιξης της οδού Μεγαλόχαρης.
 
Σε κλίμα ιδιαίτερα θετικό και φιλόξενο μπήκαν οι βάσεις για μια πιο δημιουργική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών με στόχο την επίλυση καίριων θεμάτων που σχετίζονται με τα προβλήματα της περιοχής, την ποιότητα ζωής, τη συνεργασία στις εκδηλώσεις και την παραγωγή πολιτιστικού έργου.
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκτός του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, η Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Ελισ. Πετσατώδη, η Προϊσταμένη του Τμήματος Αστικού και Πολεοδομικού Σχεδιασμού κ. Αλεξ. Παλαμάρη και ο συγκοινωνιολόγος του Τμήματος Υποδομών κ. Κωνστ. Σπαθόπουλος. 
 
Τη Διοίκηση της Σχολής εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής Μ. Bernard Luyckx, ο Οικονομικός Διευθυντής Μ. Bernard Blondin, η Υποδιευθύντρια Mme Veerle Henninot, ο Διευθυντής του Γαλλικού Δημοτικού M. Guy Rossignol, ο υπεύθυνος Σχολικής Ζωής M. Henry Pastol και οι δυο Διευθυντές του Ελληνικού Τμήματος κ. Μπουμπούκης και κ. Πολυμεροπούλου.