Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

ΣΒΑΠ: Προχωρά η κατασκευή Διαδημοτικού Καταφυγίου Αδέσποτων

on .

svap-katafygio

Ξεπερνά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες η κατασκευή του Διαδημοτικού Καταφυγίου από τον Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πόλεων. Να σημειωθεί ότι στόχος του έργου είναι με την ολοκλήρωση του έργου, οι Δήμοι – μέλη του Συνδέσμου, να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους στην περίθαλψη και εν γένει φροντίδα, τα αδέσποτα σκυλιά (σε πρώτη φάση) των Δήμων τους. Ο Σύνδεσμος φιλοδοξεί, η εγκατάσταση αυτή να αναδειχθεί σε πρότυπο (ευρωπαϊκών προδιαγραφών) Κέντρο Υιοθεσίας και Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης των αδέσποτων ζώων.

Ωστόσο, μικρή καθυστέρηση στο ξεκίνημα του έργου, επέφερε η προσωρινή εμπλοκή στη δημοπράτησή του, που οφείλεται στις συνήθεις αντιδικίες μεταξύ των συμμετεχουσών εργοληπτικών εταιριών στον σχετικό Διαγωνισμό. Η εμπλοκή αναμένεται να λυθεί, μετά την απόφαση της Επιτροπής Προδικαστικών Προσφυγών, στην οποία προσέφυγαν οι ενδιαφερόμενοι μειοδότες.

Να θυμίσουμε ότι τις διαδικασίες του διαγωνισμού, «τρέχει» ως Δ/νουσα Υπηρεσία του έργου, για λογαριασμό του Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πόλεων, η Τ.Υ. του Δήμου Αμαρουσίου.

Αντίθετα με τις κτιριακές εγκαταστάσεις, προχωρά μεθοδικά η οργάνωση της λειτουργίας του Καταφυγίου.