Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Η αναβάθμιση του ΚΑΦΑΟ τους... έσκαψε τον λάκκο

on .

ag-georgiou

Δημοσιεύουμε φωτογραφία και επιστολή της διαχείρισης των πολυκατοικιών της οδού Αγ. Γεωργίου 2-4 στην Αγία Παρασκευή σχετικά με κακοτεχνίες που άφησε συνεργείο τηλεφωνικής εταιρείας μετά τις εργασίες για την τοποθέτηση οπτκών ινών.

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 στην οδό Αγίου Γεωργιου 2, 15342 Αγία Παρασκευή,

συνεργείο τεχνικών της εταιρείας ήρθε για αποκατάσταση βλαβών λόγω εισροής υδάτων στο υπόγειο δίκτυο παροχών τους και ξαναέσκαψε λάκκο στην είσοδο της πολυκατοικίας μας. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν περατωθεί οι εκσκαφές για την τοποθέτηση οπτικών ινών και είχε γίνει αποκατάσταση του οδοστρώματος με πίσα.

Οι δύο τεχνικοί της εταιρείας δούλεψαν όλη ημέρα και έφυγαν γύρω στις 12.00 μμ, αφήνωντας τον λάκκο των τηλεφωνικών παροχών(1.70μ βάθος) ανοιχτό και περιφραγμένο με πορτοκαλί δίχτυ.

Λίγες ώρες αργότερα φορτηγό με συνεργείο της εταιρείας ήρθε στην οδό Αγίου Γεωργίου 2 και απλά έριξε χώμα μέσα στον λάκκο.

Ο λάκκος βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας. Για να μην πατάνε οι εισερχόμενοι στο οίκημα τα χώματα, το συνεργείο μετακίνησε αυθαίρετα μία τσιμεντένια γλάστρα και την τοποθέτησε πάνω στον λάκκο προκειμένου να καλυφθεί η κακοτεχνία του συνεργείου.

Αυτή τη στιγμή (11 ημέρες μετά την περάτωση των εργασιών) αφενός το χώμα έχει αρχίσει να υποχωρεί και αφετέρου στην είσοδο της πολυκατοικίας παραμένει ένας λάκκος κλεισμένος μόνο με χώμα. Στην πολυκατοικία διαμένουν ΑΜΕΑ που κοινούνται με αναπηρικά αμαξίδια αλλά και εδρεύουν Ιατρεία και Φυσιοθεραπευτήριο. Επιπρόσθετα ολόκληρα κομμάτια σπασμένη άσφαλτο παραμένουν επί του οδοστρώματος.

Έχουμε στείλει στις 9 και 16 Ιουνίου ηλεκτρονικό αίτημα στην εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας και απλά μας ενημέρωσαν πως έχουν προωθήσει το αίτημα σε αρμόδιο τμήμα.
Το ίδιο μήνυμα έχουμε στείλει απο 11 Ιουνίου 2020 στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ούτε έχει επισκεφθεί το σημείο για να γίνει αυτοψία της υπάρχουσας κατάστασης.

Γνωρίζοντας πως για κάθε εκσφκαφή οδοστρώματος οι εταιρείες καταθέτουν εγγυητικές επιστολές στον εκάστοτε Δήμο προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή εκτέλεση του έργου και η αποκατάσταση του οδοστρώματος μετά το πέρας των εργασιών, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος άμεσης αποκατάστασης του λάκου προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη πρόσβαση τόσο των διαμενόντων στο κτίριο όσο και των ασθενών που προσέρχονται στα Ιατρεία που εδρεύουν σε αυτό.

Οι διαχειριστές