Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Η πόλη προετοιμάζεται για το άνοιγμα των καταστημάτων

on .

plateia-trapezia

Οι καταστηματάρχες της πόλης μας ετοιμάζονται για την επαναλειτουργία των καταστημάτων τους, ενώ οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν 18 με 20 Μαΐου με βάση τις οδηγίες της επιτροπής.

Η κυβέρνηση αναζητεί μέτρα που θα αυξήσουν τον αριθμό των τραπεζοκαθισμάτων, χωρίς όμως να υπάρξει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Στο πλαίσιο αυτό, επανεξετάζεται η απόσταση των δύο μέτρων μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων ανάλογα με τη διαρρύθμιση, δε θα ισχύει το όριο των 4 ατόμων για οικογένειες με περισσότερα άτομα ενώ τραπέζια θα υπάρχουν και στους εσωτερικούς χώρους εφόσον υπάρχει επαρκής αερισμός από παράθυρα και πόρτες. Ήδη οι δήμοι της χωράς έχουν συμφωνήσει σε παραχώρηση περισσότερων εξωτερικών χώρων λόγω των εκτάκτων αναγκών, κάτι που αναμένεται να ισχύσει και στην Αγία Παρασκευή.

Ωστόσο, φαίνεται πως κάποιοι βιάστηκαν, καθώς το σαββατοκύριακο υπήρξαν καταστήματα της πόλης μας που σέρβιραν το βράδυ ποτά σε χάρτινα ποτήρια με τη συνοδεία δυνατής μουσικής, ενώ στα σταντ συνωστιζόταν πλήθος κόσμου. Πρακτική που έχει στηλιτεύσει έντονα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς...

 

φωτο: Η Καθημερινή