Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

H πιο διάσημη αλεπού της χώρας είναι Αγιοπαρασκευιώτισσα!

on .

 

kyramaro

Και ποιο άλλο θα μπορούσε να είναι το όνομά της από Κυρα-Μάρω, όνομα προσφιλές μεταξύ των αλεπούδων από... αρχαιοτάτων χρόνων. Αρχής γενομένης από το άρθρο της περασμένης εβδομάδας στο myagiaparaskevi.gr, όπου η αλεπού της Αγίας Παρασκευής λιάζεται έξω από το Αμερικάνικο Κολλέγιο, το οποίο αναπαράχθηκε από το σύνολο σχεδόν των ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων, από εφημερίδες και από το δελτίο της ΕΡΤ, η Κυρα-Μάρω έγινε μόνιμος θαμώνας στις γειτονιές της πόλης μας και ταυτόχρονα... εθνική σταρ.

Οι κάτοικοι τη φωτογραφίζουν έξω από τα σπίτια τους και η φήμη της ολοένα και αυξάνεται. Δείτε στο βίντεο του tlife.gr την αλεπού μας να ανεβαίνει αμέριμνη προς τον Αϊ Γιάννη στον Υμηττό την ώρα που ο μικρός ζητάει από τη μαμά του να την πάρουν σπίτι για... κατοικίδιο.

 

Αλλά η Κυρα-Μάρω μέχρι και για την Καθημερινή κατάφερε να ποζάρει - και μάλιστα επωνύμως, αφού φιλοξενείται στη μόνιμη στήλη "φωτογραφήματα".

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι η αλεπού κατάφερε να γίνει η σταρ όχι μόνο της Αγίας Παρασκευής, αλλά και ολόκληρης της χώρας. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε και διεθνή καριέρα.