Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Χριστούγεννα σαν... παραμύθι από τους «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»

on .

 

xmas-all2

Ζεστό εορταστικό κλίμα στην εκδήλωση της δημοτικής παράταξης

Μια ζεστή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα απόλαυσαν όσοι μικροί και μεγάλοι Αγιοπαρασκευιώτες βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο. Εκεί, η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» διοργάνωσε ένα μοναδικό ταξίδι στον χώρο των παραμυθιών και των Χριστουγέννων, με τη συμμετοχή της θεατρικής ομάδας «thea tree». Μαριάνθη Φωτάκη και Δήμητρα Κοκκινοπούλου σχεδίασαν μια διαδραστική μουσική παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά και, μαζί με τη Ζωή Φράττη, έδωσαν μια ξεχωριστή εορταστική νότα στις ημέρες, μέσα από «Το όνειρο ενός… Καρυοθραύστη».

Την εκδήλωση, μαζί με τα δεκάδες παιδιά, έζησαν με μεγάλο ενθουσιασμό και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Άννα Γάκη, Κώστας Κρητικίδης, Πέτρος Διακογιάννης, Γιάννης Λογοθέτης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Ελισάβετ Πετσατώδη και Κώστας Χατζηανδρέου και τα μέλη των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» Χρήστος Αθανασίου, Έλενα Θεοδωροπούλου, Μυρσίνη Ζαφειράκη, Βασίλης Κάκκος, Ορέστης Κύρτσης, Φωτεινή Ναλμπάντη, Τάνια Νικολούλια, Απόστολος Παναγιώτου, Εύη Παστίδου, Χρήστος Πένητας, Γιώργος Σάρρας και Λιάνα Σιούλα. Τη στέγη Γερόντων Αγίας Παρασκευής εκπροσώπησε η κα. Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Γιάννης Μυλωνάκης, ευχαρίστησε το κόσμο που ανταποκρίθηκε τόσο θερμά στην πρωτοβουλία του συνδυασμού, ευχόμενος σε όλους καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική νέα χρονιά.

Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχαν κεράσματα για όλους, όπως ζεστό κρασί για τους μεγάλους, ζεστή σοκολάτα και χειροποίητα γλυκά για τα παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο photo booth - χριστουγεννιάτικο σκηνικό που παραχώρησε ευγενικά ο εικαστικός Πάνος Ιατρίδης, δάσκαλος στo 6o και 10ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου.

Επίσης, συγκεντρώθηκαν χρήματα και τρόφιμα για τη στήριξη της Στέγης Γερόντων της πόλης.

xmas-all1

xmas-all3

xmas-all4

xmas-all5