Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Στα δικαστήρια οδεύει ο Δήμος Αγ. Παρασκευής για τον Τσακό

on .

 

tsakosred

Εξώδικο απέστειλε στις 30 Αυγούστου ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, με την υπογραφή του πρ. Δημάρχου Ι. Σταθόπουλου, στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού διαμαρτυρόμενος για τις πρακτικές που ακολουθεί ο γειτονικός Δήμος και "άνευ συναίνεσης/συνεργασίας/έγκρισης" προχωρά στην κατασκευή-τοποθέτηση του περιβόητου μπαλονιού στο Νταμάρι.

Στο εξώδικο η Αγία Παρασκευή κάνει λόγο για συνιδιοκτησία του Λόφου Τσακού και από τους δύο Δήμους και άρα "κρίνεται υποχρεωτική η από κοινού διαχείριση του λόφου".

Αναφέρεται ακόμη ότι "...διαπιστώνουμε ότι ενεργείτε μονομερώς και πάλι για την εγκατάσταση μιας επιπλέον αυθαίρετης κλειστής κατασκευής επί μη θεσμοθετημένου πολεοδομικά προς τούτο χώρο, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται επί των διοικητικών μας ορίων. Η συγκεκριμένη κλειστή κατασκευή, δεν δύναται να αδειοδοτηθεί από την Πολεοδομία".

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του www.myagiaparaskevi.gr ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα προχωρήσει άμεσα και σε κατάθεση αγωγής για την ίδια υπόθεση, αφού όπως όλα δείχνουν δεν έχει βρεθεί ούτε διοικητικά, αλλά ούτε και πολιτικά, μία λύση στο διαχρονικό πρόβλημα της κόκκινης γραμμής και της οριοθέτησης των δύο πόλεων επί της μεγάλης έκτασης του λόφου.