Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Κόντρες θανάτου στην Αγία Παρασκευή - Έτρεχαν με 195 χιλιόμετρα!

on .

kontres aytokinhtwn

"Σαφάρι" της Τροχαίας να σταματήσουν επιτέλους οι κόντρες που οδηγούν στον θάνατο. Μόνο το βράδυ της Πέμπτης διενεργήθηκαν 345 έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 114 παραβάσεις. Αφαιρέθηκαν 36 άδειες οδήγησης και 25 άδειες κυκλοφορίας.

Δεν έχει τελειωμό η ανοησία των καουμπόιδων της ασφάλτου που οργανώνουν νυχτερινές κόντρες σε διάφορα σημεία της Αττικής. Προχθές το ραντεβού "θανάτου" δόθηκε στην Αγία Παρασκευή και στον Κορυδαλλό, όπου επιδόθηκαν στις γνωστές κόντρες.

Σε αυτά τα σημεία όμως βρέθηκε και η Τροχαία, η οποία στην προσπάθειά της να μπει ένα τέλος και διενήργησε στοχευμένους ελέγχους αφαιρώντας 36 άδειες οδήγησης και 25 άδειες κυκλοφορίας. Και πώς να γίνει διαφορετικά όταν τα ραντάρ της Τροχαίας έγραψαν ταχύτητες ακόμη και 195 χιλιομέτρων, αλλά και μικρότερες ταχύτητες 179 χιλιομέτρων!

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, πραγματοποίησε βραδινές ώρες της Πέμπτης (5/09), ειδική εξόρμηση στις περιοχές της Αγίας Παρασκευής και του Κορυδαλλού, με τη συμμετοχή αστυνομικών των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.).

Συνολικά διενεργήθηκαν 345 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 114 παραβάσεις επισείουσες διοικητικά πρόστιμα, ως εξής:

  • Υπέρβαση ορίου ταχύτητας: 41
  • Αντικανονικοί υαλοπίνακες (φιμέ): 15
  • Αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου: 9
  • Στέρηση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ): 2
  • Μη χρήση προστατευτικού κράνους: 1
  • Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: 46

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 36 άδειες ικανότητας οδήγησης, 25 άδειες κυκλοφορίας και 16 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 4 οχήματα. Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

kontres aytokinhtwn 2

Πηγή: www.news247.gr