Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Απάντηση Β. Ζορμπά για το φυλλάδιο: Δεν προέρχεται από την παράταξή μας

on .

zorbasΑπάντηση στο θέμα του φυλλαδίου κατά του Γ. Σταθόπουλου δίνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, αναφέροντας ότι ούτε τυπώθηκε ούτε μοιράστηκε από την παραταξή του. 
 
Στη δήλωση που ακολουθεί Ο Β. Ζορμπάς καλεί επίσης τους δημότες να ψηφίσουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια:
 
«Πληροφορήθηκα ότι κυκλοφόρησε στην πόλη ένα φυλλάδιο, το οποίο  ζητά από τους δημότες "να ψηφίσουν τον Βασίλη Ζορμπά", γιατί ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος "είναι εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ". 
 
Αρχικά, θα ήθελα να δηλώσω ότι αυτό το φυλλάδιο ούτε τυπώθηκε ούτε μοιράστηκε από την παράταξή μας ούτε ήταν σε γνώση μας.
Η αντιπαράθεση μου με τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο ήταν και παραμένει σε επίπεδο αυτοδιοικητικό και στην αναποτελεσματικότητά του κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής του  θητείας. Όσον αφορά στις πολιτικές πεποιθήσεις και των δυο μας, αυτές είναι γνωστές στους πολίτες και δεν χρειάζονται φυλλάδιο για να τις μάθουν.Πέραν αυτού το φυλλάδιο αυτό, παρότι αποτελεί πολύ καλή απομίμηση, δεν φέρει καν το λογότυπο της παράταξής μας, που υπάρχει σε όλα τα έντυπα που διανείμαμε ή πρόκειται να διανείμουμε.  
 
Διαφωνούμε, προσωπικά και ως παράταξη, με οποιεσδήποτε προβοκατόρικες ενέργειες εμφανίζονται στην πόλη μας τις παραμονές κάθε εκλογικής διαδικασίας, τις οποίες όλοι πρέπει να καταδικάζουμε. Στην μακρά μου πορεία στον κοινωνικό, επαγγελματικό και  αυτοδιοικητικό τομέα,  έχω αποδείξει ότι ακολουθώ την ευθεία οδό και έντιμες πρακτικές.
 
Θέλω επίσης να θυμίσω ότι το βράδυ των παραμονής των εκλογών του 2014, "κάποιοι" είχαν κυκλοφορήσει φυλλάδια με τις φωτογραφίες των κ.κ. Σταθόπουλου-Γιαννακόπουλου και τον τίτλο "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΙ", για να επηρεάσουν τους εκλογείς υπέρ του κ. Σταθόπουλου. Για την σημερινή προβοκάτσια, εκτιμώ ότι αυτή δεν έχει σχέση με τον κ. Σταθόπουλο και την παράταξή του αλλά με "κύκλους" που κινούνται στο σκοτάδι και επιχειρούν να πλήξουν εμένα.
Τέλος, σας καλώ την Κυριακή να ψηφίσετε με αυτοδιοικητικά κριτήρια».