Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Γ. Σταθόπουλος στη μεγάλη συγκέντρωση της «Νίκης»: Κάναμε καλύτερη την Αγ. Παρασκευή (φωτο)

on .

kENTRIKI 1Με μιά πολύ μεγάλη συγκέντρωση, εκατοντάδων δημοτών στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, έκλεισε απόψε την προεκλογική εκστρατεία της η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Νίκη των πολιτών Αγίας Παρασκευής».
 
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος τόνισε ότι η δημοτική αρχή έκανε καλύτερη την πόλη. 
KENTRIKI 3
 
Επίσης, παρέθεσε βασικά σημεία του έργου της δημοτικής αρχής, ενώ επισήμανε ότι την προηγούμενη περίοδο τέθηκαν οι βάσεις για να ανέβει ψηλότερα η πόλη.  
 
Στην εκδήλωση έγινε και παρουσίαση των 50 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της «Νίκης». 
KENTRIKI 2
 
Σε ανακοίνωσή της για την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου η «Νίκη των πολιτών Αγίας Παρασκευής» αναφέρει τα εξής:
 
«Με τη συγκινητική συμμετοχή των συνδημοτών μας, που πλημμύρισαν το βράδυ της Παρασκευής την κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής και με το πιο δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης, ολοκληρώθηκε πανηγυρικά η προεκλογική περίοδος για την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Νίκη των πολιτών Αγίας Παρασκευής»! 
 
Η ομιλία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου, η αγάπη, η φροντίδα, το σχέδιο και το όραμα που κατέθεσε για την πόλη μας, μάς έδωσαν τη δύναμη για να ανοίξουμε τον δρόμο για το μέλλον!
 
KENTRIKI 3.3
Όλοι και όλες εμείς που συναπαρτίζουμε τη «Νίκη των πολιτών Αγίας Παρασκευής», θέλουμε από καρδιάς να εκφράσουμε στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής, σε όλους εσάς, γείτονες, φίλους, συναδέλφους, συνοδοιπόρους, τη μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη μας. 
Σας ευχαριστούμε θερμά για το χρώμα που δώσατε στον αγώνα μας, για το πάθος που δείξατε για τον τόπο μας, για τη ζωντάνια και την ελπίδα που δώσατε στο κοινό μας μέλλον! 
Σας ευχαριστούμε για τις προτάσεις, τις ιδέες και τις σκέψεις που μοιραστήκατε μαζί μας. Για το ενδιαφέρον που δείξατε στις προγραμματικές μας θέσεις για το αύριο της πόλης. Για την αναγνώρισή σας στο έργο της δημοτικής μας αρχής, αλλά και για τη θέληση να κάνουμε ακόμα περισσότερα, να σηκώσουμε την Αγία Παρασκευή ακόμα πιο ψηλά!
KENTRIKI 4
Συναντηθήκαμε στις γειτονιές και τις πλατείες, στις συζητήσεις όλο ζωντάνια, στις κοινές μας προσπάθειες για το καλό του τόπου.
 
Την  Κυριακή 26 Μαΐου, συναντιόμαστε στην κάλπη.
 
Με την ψήφο στην ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Νίκη των πολιτών Αγίας Παρασκευής» και τον Γιάννη Σταθόπουλο ξεκινάμε  για τους νέους μεγάλους στόχους, για να κατακτήσουμε μια πόλη του 21ου αιώνα.
 
Γυρνάμε την πλάτη σε όσους επιλέγουν τη μιζέρια, τη μικροπολιτική, την κριτική χωρίς προτάσεις, σε όσους επενδύουν στην αποτυχία και σε συνταγές του παρελθόντος.
 
Υποδεχόμαστε το μέλλον, βάζουμε τα θεμέλια για μια πόλη πράσινη, πρωτοπόρα, για μια πόλη που ξεχωρίζει και πρωταγωνιστεί!»
KENTRIKI 5