Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

«Πράσινο» φώς από Υφ. Αθλητισμού για χρηματοδότηση ανακατασκευής των αθλητικών χώρων του «Στ. Κώτσης»

on .

 

Gipedo St Kotsis
 
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έδωσε την Τετάρτη 10 Απρλίου την έγκριση, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής με 600.000€ από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» (του Υπουργείου Εσωτερικών), για την ανακατασκευή των αθλητικών υποδομών, των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και της περίφραξης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης».
 
Ο συνολικός προϋπολογισμός της ανάπλασαης είναι 1.125.000€, με τη διαφορά των 525.000€ να χρηματοδοτείται από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.
 
Στις εργασίες που προβλέπεται να γίνουν περιλαμβάνονται: 
 
1. Η αντικατάσταση του υφιστάμενου φθαρμένου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου με νέο.
2. Η κατασκευή περιμετρικά του γηπέδου στίβου µε ταρτάν και σκάμματος για άλμα εις μήκος καθώς ο υπάρχον χωμάτινος στίβος χρησιμοποιείται μεν για άθληση πολιτών, αλλά δεν έχει προδιαγραφές για αθλητική χρήση.
3. Ανάπλαση των χώρων γραφείων αποδυτηρίων και τουαλετών ώστε να καλύπτουν λειτουργικά τις αντίστοιχες βασικές ανάγκες αθλουμένων και κοινού.
4. Επίστρωση µε αθλητικό δάπεδο του παρακείμενου ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ.
5. Εσωτερική και εξωτερική σταθερή περίφραξη του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία του έργου.