Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Ποιός αστέρας του Survivor θα είναι υποψήφιος στην Αγία Παρασκευή

on .

survivor maxites-1

 Ένας τηλεοπτικός αστέρας των ριάλιτι επιβίωσης: Survivor 1, που σάρωσε σε τηλεθέαση, αλλά και του πιό πρόσφατου Nomads,  φέρεται ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου. Πρόκειται για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, γνωστό και ως «μισθοφόρος», ο οποίος έφθασε μέχρι την τελική τετράδα του Survivor 1. 

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γέννημα θρέμμα της Αγίας Παρασκευής και δραστηριοποιούμενος επιχειρηματικά στην πόλη συναντήθηκε προ ημερών στο Δημαρχείο, με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, στον οποίο εξέφρασε τη στήριξή του.
 
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Κ. Αναγνωστόπουλος είναι πολύ πιθανό να κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής», της οποίας επικεφαλής είναι ο Γ. Σταθόπουλος.  
 
misthoforos
 
Σε τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται η ανακοίνωση της λαμπερής υποψηφιότητας να γίνει στη μεγάλη εκδήλωση της παράταξης «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» στο Επαγγελματικό Λύκειο Αγίας Παρασκευής (πρώην Μπαρμπίκα) την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.