Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Βραβεύτηκαν χθες οι επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ (φωτο)

on .

vravefsi epit 2018 a
Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» έγινε χθες, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου η εκδήλωση κοπής πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου και βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των δημόσιων σχολείων της Αγίας Παρασκευής, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Ιούνιο του 2018. 
 
vravefsi epit 2018 b
 
Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο  Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και  τoν Aντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Πάνο Γκόνη.  Ακολούθως έγιναν  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παιδείας και οι βραβεύσεις των  επιτυχόντων με χαιρετισμούς Δημ. Συμβούλων, του Διευθυντή Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας Αθ. Φαλούκα, Διευθυντών κ.α.
 
vravefsi epit 2018 c
Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Σπ. Παπαγεωργίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασ. Ζορμπάς,  πρ. Δήμαρχος, Βασ. Γιαννακόπουλος, πρ. Δήμαρχος, Κ. Κρητικίδης,  Ανδρ. Γκιζιώτης, Αλεξ. Μουστόγιαννης και Σωτ. Ησαΐας, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου  Αρ. Αϊδίνης και Βασ. Τραυλός,η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ηλ. Σωτηράκου, ο εκπρόσωπος της Παράταξης «Νέα Αρχή» Β. Κάλος, Διευθυντές Σχολείων και Εκπαιδευτικοί, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων Γονέων, κ.α.