Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Αλλαγές στον Δήμο: η Στ. Ψύλλα νέα Αντιδήμαρχος -υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής ο Γ. Σιδέρης

on .

 

SPS SP
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αλλαγές σε πρόσωπα και αρμοδιότητες Αντιδημάρχων του Δήμου Αγίας Παρασκευής αποφάσισε σήμερα 2 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος.    
 
Συγκεκριμένα με την εν λόγω  απόφαση Δημάρχου: 
Ανακαλούνται οι αρμοδιότητες του Ιωάννη Σιδέρη ο οποίος παύει να ασκεί τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων & Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής,  λόγω της υποψηφιότητάς του για το  Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. 
 
Ανατίθενται στη Στυλιανή Ψύλλα καθήκοντα Αντιδημάρχου Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και  Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.
 
Τροποποιούνται οι έως τώρα αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου  Σπυρίδωνα Παπαγεωργίου και του ανατίθενται αρμοδιότητες  Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής  Διακυβέρνησης.
 
 
IS IS 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τις ευχαριστίες του εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γ. Σταθόπουλος στον Γ. Σιδέρη  όταν υπέβαλλε  την παραίτηση του από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, καθώς είναι υποψήφιος για το  Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ανέφερε:
 
«Ο Γιάννης Σιδέρης υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Καθαριότητας.  Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό με κέφι, έμπνευση και δουλειά για το καλό της πόλης μας.
 
Είχαμε καθημερινή, γόνιμη και ειλικρινή συνεργασία και τον ευχαριστώ γι αυτό. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στα σχέδια του όπως και στο νέο ρόλο που δικαιούται να διεκδικήσει στην Περιφέρεια».
 
H επιστολή παραίτησης του  Γ.  Σιδέρη έχει ως εξής:
 
«Αξιότιμε Δήμαρχε 
Παρακαλώ όπως δεχθείτε με την παρούσα επιστολή την παραίτηση μου από την ιδιότητα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων & Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, όπως, επίσης και από την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής.
 
Εύχομαι η Δημοτική Αρχή να συνεχίσει αμείωτα την προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την αναβάθμιση του επιπέδου της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας. Θεωρώ ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης της αποδοτικότητας των υπηρεσιών του Δήμου. Για να επιτευχθεί, όμως, αυτό απαιτείται καλύτερη συνεργασία μεταξύ των Υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και των μελών της Δημοτικής Αρχής, υπό τον δικό σας συνολικό συντονισμό.
 
Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπο μου, καθώς και για τη μέχρι τώρα συνεργασία σας. Σας εύχομαι καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου σας».