Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Συνδρομή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής

on .

episkepsi mathiton nΤη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αγίας Παρασκευής-Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου επισκέφθηκαν προ ημερών μαθητές των τμημάτων Α2 και Α3 του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο του μαθήματος της Ζώνης Δημιουργικών Δραστηριοτήτων.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν τους χώρους της βιβλιοθήκης (ενηλίκων και παιδική). Στη συνέχεια η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης, κ. Αρώνη, αφού παρουσίασε εικόνες από τις σπουδαιότερες βιβλιοθήκες του κόσμου, μύησε τους μαθητές στις αρχές του συστήματος ταξινόμησης βιβλίων Dewey. Ακολούθησε εργαστήριο με ασκήσεις χαρακτηρισμού επιλεγμένων βιβλίων και αναζητήσεις τίτλων στον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης.

Όπως ανέφεραν οι μαθητές, στο νέο κτίριο όπου μετεγκαταστάθηκε το ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής υπάρχει χώρος βιβλιοθήκης ωστόσο τα βιβλία είναι ακόμα ελάχιστα. Η κ. Αρώνη διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αγίας Παρασκευής θα συμπαρασταθεί στην ομάδα με διάφορους τρόπους, ώστε η βιβλιοθήκη να οργανωθεί σωστά και να γίνει χώρος μάθησης, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις των μαθητών.